Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Crnec a da ne si problematicen toa ne odi .Nie se nadevame deka poveketo ke gi napravi na teren nego li nadvor

Беше на проба. Тигран сега тука е ама да видиме дали ќе го регистрираат.

според ФФМ не ќе да бил на проба. во МакФудбал пишува дека во декември спогодбено го раскинале договорот.

vnhfgnf.png

според ФФМ не ќе да бил на проба. во МакФудбал пишува дека во декември спогодбено го раскинале договорот.

vnhfgnf.png

Епа значи бил под договор, бидејќи знам беше тука околу 3 месеци, ама не објавиа никаде дека дошол кај нас, мислевме на проба е.

Можеби и со Тигран Кандикјан имаат договор!?

Освен овој црнецов што има играно во Бундес лига има ли некој од другиве засилувања толкаво искуство или барем приближно?

Освен овој црнецов што има играно во Бундес лига има ли некој од другиве засилувања толкаво искуство или барем приближно?

Само Вукчевич и Тодоровски се повеќе годишно искуство во фудбалот. Ашковски ваљда го знаеш додека другите доаѓаат како млади талентирани фудбалери, двајца од нив членови на У21. Бразилецов ќе видиме што ќе испадне

Sabrosa Simao trebase,ama godinite :( i specificnata pozicija so ja igra za tie godini !!

Pred malku zavrsi i prviot prijalteski mec vo Antalija.
Shkendija so 3:0 beshe podobar od sampionot na Turkemnistan, Altyn Asir.

Golovite gi postigna Vrucina, avotogol, Juffo. Da se napomenuva deka Marko Jovanovski odbrani penal pri rezultat 3:0.

Spored mene igrac na mecot kaj nas JUNIOR. Najprvo asistirase kaj golot na Vrucina za 1-0, kaj avtogolot toj bese sto centrirase, a isto taka ja pogodi i preckata pri edna super kontra na nasata ekipa.

Vo vtoriot prijatelski mec vo Antalija, poraz od Pecsi ( Hungary ) so 1-0.

Slab natprevar, vo loshi uslovi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom