... dali nekogas si se zaprasal zosto mislis na takvo nesto, od kade ti poteknuva idejata , mislata, ... so koja cel si resil da gi proucuvas demonite i zosto bas niv ?Дали сте се некогаш запрашале дали постојат, како се викаат , и какво зло можат да ни наштетат ?
Па мислам дека за ова не треба да се запрашувам .. Секој си има нешто што го привлекува и сака да истражува за тоа .. исто и јас со ова... dali nekogas si se zaprasal zosto mislis na takvo nesto, od kade ti poteknuva idejata , mislata, ... so koja cel si resil da gi proucuvas demonite i zosto bas niv ?
A nekoja zastita kako na primer Krug? toa ne go spomnuvas.Pa za pocetok treba da go pripremis terenot so temni energii. Pusti ja pesnava 9 pati.
A sto ke ti e zastita ako povikuvas demoni ?A nekoja zastita kako na primer Krug? toa ne go spomnuvas.
Citav za toa, ali ne sum zainteresiran da go pravam. Koga pravis vakvi raboti, magicen krug mora poradi zastita.
Ke ti treba taa zastita.A sto ke ti e zastita ako povikuvas demoni ?
Da bidam iskren jas mislam deka clenot sto ja otvori temata e demon. Namerno ne tera da diskutirame na vakva tema, so nadez deka nekoj ke se obide da povikuva demoni. Zatoa jas ne ja kazav celata postpaka, samo pocetokot zada vidam kolku toj znae.
Bravo... i imas pravo demonite naucile sea da go koristat internetot ...A sto ke ti e zastita ako povikuvas demoni ?
Da bidam iskren jas mislam deka clenot sto ja otvori temata e demon. Namerno ne tera da diskutirame na vakva tema, so nadez deka nekoj ke se obide da povikuva demoni. Zatoa jas ne ja kazav celata postpaka, samo pocetokot zada vidam kolku toj znae.
Viknes Svestenik, i da vides kako ce go protera demonot. Svetata Kniga, i ke se otarasis od demonot zasekogas.Bravo... i imas pravo demonite naucile sea da go koristat internetot ...
kazuvas deka te privlekuvaat demonite i zloto sto mozat da ni go napravat ... interesno...Па мислам дека за ова не треба да се запрашувам .. Секој си има нешто што го привлекува и сака да истражува за тоа .. исто и јас со ова
Glup si ili se pravis glup ? .. mislam deka toa e glavnoto prasanje tuka ... dali napisav nekade deka me privlekuva zloto ? Site sme tuka da diskutirame da doznavame poveke raboti a ne da me kritikuvas ako toa me interesira ne znaci deka sum losa lichnostkazuvas deka te privlekuvaat demonite i zloto sto mozat da ni go napravat ... interesno...
Demonite sekogas tvrdat deka ne se losi, deka lugjeto se plasat od niv bidejki nedovolno gi poznavaat, deka se nesfateni....Glup si ili se pravis glup ? .. mislam deka toa e glavnoto prasanje tuka ... dali napisav nekade deka me privlekuva zloto ? Site sme tuka da diskutirame da doznavame poveke raboti a ne da me kritikuvas ako toa me interesira ne znaci deka sum losa lichnost
Bravo. Plus ve nagovoruvaat deka ke vi dadat nekoja mok, a vsusnost nema.Demonite sekogas tvrdat deka ne se losi, deka lugjeto se plasat od niv bidejki nedovolno gi poznavaat, deka se nesfateni....
Coincidence? I think not.
Bravo. Plus ve nagovoruvaat deka ke vi dadat nekoja mok, a vsusnost nema.
Demonite sekogas tvrdat deka ne se losi, deka lugjeto se plasat od niv bidejki nedovolno gi poznavaat, deka se nesfateni....
Coincidence? I think not.
Друже, јас ја осеќам твојата негативна енергија. Ти дојде тука на форумот со цел да го смениш доброто во срцата на повеќето од членовите. Ќе те замолам да запреш, сите ја чувствуваме твојата негативна чакра.Dobro po sto procenivte deka sum demon ?
Ne rekov deka si ti demon. Rekov deka demonite ve zalazuvaat deka ke dadat nekoja mok, a vsusnost ne vi davaat.Dobro po sto procenivte deka sum demon ?