Демони и прашања

Член од
22 јануари 2015
Мислења
55
Поени од реакции
18
Сум повикувал духови без проблем .. Демоните црпат енергија приметуваат страв сакаат да се плашиш .. кога си сигурен во себе и не ти е страв ништо не ти можат .. Од мртвите не треба да се плашиме .. од живите треба

Член од
22 декември 2010
Мислења
290
Поени од реакции
204
Дали сте се некогаш запрашале дали постојат, како се викаат , и какво зло можат да ни наштетат ?
... dali nekogas si se zaprasal zosto mislis na takvo nesto, od kade ti poteknuva idejata , mislata, ... so koja cel si resil da gi proucuvas demonite i zosto bas niv ?

Член од
22 јануари 2015
Мислења
55
Поени од реакции
18
... dali nekogas si se zaprasal zosto mislis na takvo nesto, od kade ti poteknuva idejata , mislata, ... so koja cel si resil da gi proucuvas demonite i zosto bas niv ?
Па мислам дека за ова не треба да се запрашувам .. Секој си има нешто што го привлекува и сака да истражува за тоа .. исто и јас со ова

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.237
Поени од реакции
1.290
A nekoja zastita kako na primer Krug? toa ne go spomnuvas.

Citav za toa, ali ne sum zainteresiran da go pravam. Koga pravis vakvi raboti, magicen krug mora poradi zastita.
A sto ke ti e zastita ako povikuvas demoni ?
Da bidam iskren jas mislam deka clenot sto ja otvori temata e demon. Namerno ne tera da diskutirame na vakva tema, so nadez deka nekoj ke se obide da povikuva demoni. Zatoa jas ne ja kazav celata postpaka, samo pocetokot zada vidam kolku toj znae.

Член од
12 ноември 2014
Мислења
49
Поени од реакции
4
Da bidam iskren jas mislam deka clenot sto ja otvori temata e demon. Namerno ne tera da diskutirame na vakva tema, so nadez deka nekoj ke se obide da povikuva demoni. Zatoa jas ne ja kazav celata postpaka, samo pocetokot zada vidam kolku toj znae.
Ke ti treba taa zastita.

Bidejki sekoj demon moze da te napadne, so magicniot krug ne moze. I toa ti treba ako pravis takvi rituali.

A kakva moze mok demon da ti ponudi? osven da te izlaze.

Od Meditiranje, vezbanje mokta si ide so vremeto, na primer, Telekinezata, telepatijata i slicno.

Член од
22 јануари 2015
Мислења
55
Поени од реакции
18
Bravo... i imas pravo demonite naucile sea da go koristat internetot ...

Член од
22 декември 2010
Мислења
290
Поени од реакции
204
Па мислам дека за ова не треба да се запрашувам .. Секој си има нешто што го привлекува и сака да истражува за тоа .. исто и јас со ова
kazuvas deka te privlekuvaat demonite i zloto sto mozat da ni go napravat ... interesno...

Член од
22 јануари 2015
Мислења
55
Поени од реакции
18
kazuvas deka te privlekuvaat demonite i zloto sto mozat da ni go napravat ... interesno...
Glup si ili se pravis glup ? .. mislam deka toa e glavnoto prasanje tuka ... dali napisav nekade deka me privlekuva zloto ? Site sme tuka da diskutirame da doznavame poveke raboti a ne da me kritikuvas ako toa me interesira ne znaci deka sum losa lichnost

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.237
Поени од реакции
1.290
Glup si ili se pravis glup ? .. mislam deka toa e glavnoto prasanje tuka ... dali napisav nekade deka me privlekuva zloto ? Site sme tuka da diskutirame da doznavame poveke raboti a ne da me kritikuvas ako toa me interesira ne znaci deka sum losa lichnost
Demonite sekogas tvrdat deka ne se losi, deka lugjeto se plasat od niv bidejki nedovolno gi poznavaat, deka se nesfateni....
Coincidence? I think not.

Член од
22 јануари 2015
Мислења
55
Поени од реакции
18
D

Daedalus

Гостин
Dobro po sto procenivte deka sum demon ?
Друже, јас ја осеќам твојата негативна енергија. Ти дојде тука на форумот со цел да го смениш доброто во срцата на повеќето од членовите. Ќе те замолам да запреш, сите ја чувствуваме твојата негативна чакра.
Твоите демонски зборови зрачат со нискофреквентна енергија.
Те молам, немој повеќе. Фала ти однапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom