Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Не е точно, сервисот се уште си е во функција, туку тие не ги проследуваат пораките. Јави им се на 122 и прашај само колку има кои не можат да си влезат во профилот затоа што имале активирано логирање со код, или колкумина не можат да си активираат нов профил за кој фејсбук смета дека е нешто сомнително.
Сервисот е во функција, ама Т-мобиле не сака да ги пропушта пораките, така да тоа дека не е во функција се однесува на Т-мобиле, дека кај нив не е во функција
А за јавување на 122 не те разбрав убаво, што да ги прашам?

Последно уредено:
Сервисот е во функција, ама Т-мобиле не сака да ги пропушта пораките, така да тоа дека не е во функција се однесува на Т-мобиле, дека кај нив не е во функција
А за јавување на 122 не те разбрав убаво, што да ги прашам?
Мислев дека ти рекле дека фејсбук повеќе ја нема таа услуга.

Како да вратам пријатели со ограничен пристап во "нормални пријатели":icon_mrgr: :toe::nesumjas:

Што се случува кога блокираш некој на фб? Не може воопшто да ти го види профилот и да те најде у search така? И дали се покажува од другата страна дека сум го блокнала? :unsure:

Најактивните 2-3 контакнти не ми ги покажува во листата на онлајн најгоре во чатот, не покажува дали манале seen и слично. Дали некој има сличен проблем и дали е можно некакво решение?

Најактивните 2-3 контакнти не ми ги покажува во листата на онлајн најгоре во чатот, не покажува дали манале seen и слично. Дали некој има сличен проблем и дали е можно некакво решение?
Пријателе и кај мене е истиот проблем. Прво мислев дали е само до мојот профил, ама еве чим има и други значи е нешто од самиот facebook. :)

Кога со некој што сум пишувал го исклучам разговорот и направам рефреш или на следно логирање горе во сандачето секогаш ми покажува дека имам непрочитани пораки.

Дали кај сите е вака?

Кога со некој што сум пишувал го исклучам разговорот и направам рефреш или на следно логирање горе во сандачето секогаш ми покажува дека имам непрочитани пораки.

Дали кај сите е вака?

Не си му направил "seen" :D
Кога ќе ти испрати порака, кликни на полето за пишување. После тоа не би требало да ти ја покаже конверзацијата како непрочитана.

Не си му направил "seen" :D
Кога ќе ти испрати порака, кликни на полето за пишување. После тоа не би требало да ти ја покаже конверзацијата како непрочитана.
Не правам јас seen :P

Значи сум завршил муабет со некој и сум го исклучил разговорот. После секој рефреш или логирање гледам 200 непрочитани пораки.

Имав профил на фб со лажно име и сега ми го блокирале и ми бараат скенирана лична карта :mad:
Има начин да се реши ова? Да направам фалсификат во фотошоп и да им ја пратам? :)

дали некој знае да ми каже како на ФБ во објава да ги ставам тие смајлињата што се како мускул бокс пеаце и т.н. на чат најдов како, ама на објава никако неможам

Dali vi stigaat kodovi na telefonot prateni od facebook za da si vlezete na profilot? Ima li vrska sto sum korisnik na One?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom