Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Вие имавте еден играч Кингсли (!?) Боатенг ?

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
па што сакаш ти од 17 годишен( тоа време толку имаше)алегри е глуп што го стави тогаш и он е единствен кривец :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
па што сакаш ти од 17 годишен( тоа време толку имаше)алегри е глуп што го стави тогаш и он е единствен кривец :D
ама реално, не го бива, преценет е. Го видов на последниот меч, се стресува коа е во него топката. :D

Требаше одамна да си иде.

Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
и ја така мислев али у последно време го сменив нешто мислењето и мислам дека треба да му се даде уште една шанса пошто уште е млад и може да стане нешто од него :)[DOUBLEPOST=1421863087][/DOUBLEPOST]‪#‎IlSecoloXIX‬ Берлускони ке го стави Милан на продажба. Наводно им ја соопштил оваа вест на своите деца , бидејки неиграњето на Милан во ЛШ му носи годишна загуба од 60-70 милиони евра.
daj boze da e vistina ova da ne e spekulacija,konecno da se otarasime od ovoj pedofil.mu blagodarime za se sto napravil za milan ali vreme e da go dade,ko sto kazav daj boze da e vistina :)

Последно уредено:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
и ја така мислев али у последно време го сменив нешто мислењето и мислам дека треба да му се даде уште една шанса пошто уште е млад и може да стане нешто од него :)[DOUBLEPOST=1421863087][/DOUBLEPOST]‪#‎IlSecoloXIX‬ Берлускони ке го стави Милан на продажба. Наводно им ја соопштил оваа вест на своите деца , бидејки неиграњето на Милан во ЛШ му носи годишна загуба од 60-70 милиони евра.
daj boze da e vistina ova da ne e spekulacija,konecno da se otarasime od ovoj pedofil.mu blagodarime za se sto napravil za milan ali vreme e da go dade,ko sto kazav daj boze da e vistina :)
http://football-italia.net/61537/berlusconi-denies-milan-sale
Milan President Silvio Berlusconi categorically denies reports today that he is looking to sell the club.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
хехехех ај покасно :P уште е рано.нешто ново за Милан пишете нешто за заитересирани играчи било што да.Иначе што мислиш ќе победиме ли на следниот натпревар?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
хехехех ај покасно :P уште е рано.нешто ново за Милан пишете нешто за заитересирани играчи било што да.Иначе што мислиш ќе победиме ли на следниот натпревар?
Ги добиваме сељаците среде Рим !

Kajgana Shop

На врв Bottom