Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
013.. ја баш вчера си платив 500, толку е колку што знам, леле ако е 400Кој број се вметнуваше доле во уплатницата за потпис? 013 или 313? И 500че беше нели, оти знам се расправавте со некој тука, викаше 400 било?![]()
Ќе им влезеш вака со два пиштоЉА?013.. ја баш вчера си платив 500, толку е колку што знам, леле ако е 400![]()
А замисли па да е 313 место 013013.. ја баш вчера си платив 500, толку е колку што знам, леле ако е 400![]()
ќе им отидам со митроЉезА замисли па да е 313 место 013![]()
Менаџмент на мал бизнис е ист принципот ко Основи на менаџмент?![]()
Најтешкото е што пак се предавањата од 8 саат, а не ми се плаќа ПАК 500че за потпис. Ама тоа е што еСакав да те цитирам само, ми отиде да го лајкнам мислењето.
Да, исто е се потполно.
Полесно е само тоа што веќе знајш како оди де.![]()
Најтешкото е што пак се предавањата од 8 саат, а не ми се плаќа ПАК 500че за потпис. Ама тоа е што е![]()
Сега сменил, во А3 сме.Предавањата кај Шуклев се сите од 8 сабајле, тоа е години уназад. Во амфи 1, исто така.![]()
Сега сменил, во А3 сме.![]()
Не е тежок но не е ни прелесен, има кејсови кои ги има одговорите во книга и тие се одговарат со книгата на полагање, веднаш ќе ги препознаеш точните одговори, другите се со 1 или 2 можни одговори.Менаџмент на човекови ресурси дали го препорачувате за изборен?