Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Dali ima nekoj da spodeli prasanja od prv i vtor kolokvium OSNOVI NA MENADZMENT od ovaa godina

Кој број се вметнуваше доле во уплатницата за потпис? 013 или 313? И 500че беше нели, оти знам се расправавте со некој тука, викаше 400 било? :D

Кој број се вметнуваше доле во уплатницата за потпис? 013 или 313? И 500че беше нели, оти знам се расправавте со некој тука, викаше 400 било? :D
013.. ја баш вчера си платив 500, толку е колку што знам, леле ако е 400 :pistoldz:

013.. ја баш вчера си платив 500, толку е колку што знам, леле ако е 400 :pistoldz:
Ќе им влезеш вака со два пиштоЉА? :D

Тие на студентски ако ти фали 2 денарчиња некаде при запишување те враќаат, ама не спомнуваат кога доплаќаш вишок, им одговара :aplauz:

Менаџмент на мал бизнис е ист принципот ко Основи на менаџмент? :place:

Сакав да те цитирам само, ми отиде да го лајкнам мислењето. :D
Да, исто е се потполно.
Полесно е само тоа што веќе знајш како оди де. :D

Сакав да те цитирам само, ми отиде да го лајкнам мислењето. :D
Да, исто е се потполно.
Полесно е само тоа што веќе знајш како оди де. :D
Најтешкото е што пак се предавањата од 8 саат, а не ми се плаќа ПАК 500че за потпис. Ама тоа е што е :icon_mrgr:

Најтешкото е што пак се предавањата од 8 саат, а не ми се плаќа ПАК 500че за потпис. Ама тоа е што е :icon_mrgr:

Предавањата кај Шуклев се сите од 8 сабајле, тоа е години уназад. Во амфи 1, исто така. :D

Менаџмент на човекови ресурси дали го препорачувате за изборен?

Менаџмент на човекови ресурси дали го препорачувате за изборен?
Не е тежок но не е ни прелесен, има кејсови кои ги има одговорите во книга и тие се одговарат со книгата на полагање, веднаш ќе ги препознаеш точните одговори, другите се со 1 или 2 можни одговори.

Инаку, со кој предмет послесно ќе си поминам, управување со ризик или корпоративно управување?

Последно уредено:
Колеги информатика на испит што се паѓа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom