- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.970
- Поени од реакции
- 9.597
Авангард - Уфа над 5 гола 2,00
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ал се врати на таа утакмица , и токму таа утакмица каде што паѓаше коефициентот на Минесота ги демолираа со 25 разлика .. Мајами се распашана банда годинава т.е играат променливо да играа дома ајде може да се деси да ги тепаат ама во гости тешко ..Charlotte - Miami 2 ( 2.15 )
Philadelphia - New Orleans 1 ( 1.95 )
Cleveland - Utah 1 ( 1.25 )
Macedonia - Croatia 1 prvo poluvreme ( 4.00 )
- Sarlot gi igram bidejkji nekoj prethodno tuka pisa deka ima povredeno dva-trojca igraci , ako e uste taka Majami se odlicna ekipa da moze da gi iznenadi vo gosti , neka pise nekoj sto ima povekje info i prati NBA .
- Filadelfija igra so ekipa poslaba od niv i ocekuvam da go dobijat natprevarov , gi pratam cesto ovaa sezona i gi igram na singl koga sum dovolno ubeden deka ke pobedat bidejkji imaat solidni kvoti kako autsajderi , ovaa sezona prvpat imaat ista kvota so protivnicka ekipa ...
- Clivlend treba bez problem da dobie so Juta ..
- Makedonija ja igram na iznenaduvanje prvo poluvreme da vodi , ima odlicna kvota 4 / cel natprevar mi e somnitelen dali ke moze da izvadat nekoj dobar rezultat , vaka gi brkam vo prvo ako uspeat da zapnat i da izvadat povolen rezultat , pa ke vidime sto ke bide ...
Позитивно ме изненадија овие од Маратон Бет ... играв сетови 3.5+ на три пара ...два ги фатив, третиот на 2-1 го предаде Клизан(ваљда он, не ја глеав) - и не ми го рачунаа квота 1, него како фатена ... ЊТФ?
бет365 исплаќа кога имаш играно на над 3.5 сета, а секој играч земе по еден сет. На 1-1 во сетови, исплаќаат.
spanija moze da se izigra i 2 so 1.30 koefБаш како што кажав вчера , хендикепот 3.5 на Македонија - Хрватска овде одам на 2 хендикеп т.е да тепа хрватска повеќе од 4 разлика , факт е дека голманиве ни се мизерија против Иран ако имаа се на се 10 одбрани двајцата ... против Босанците исто слабо одигравме а денес ќе влезат мотивирани ама на спротивната страна има репрезентација што според мене ќе оди во полуфинале 95% така да овде мислам дека Хрватска ќе тепа со хендикеп.
Катар - Шпанија ептен непредвидлива утакмица на Шпанците им дале граница 29.5 а на цела утакмица 54.5 се мислам дали цела - или т2- за двата типови пресуден е еден фактор т.е Шариќ ако брани како против Бразил ќе оди т2- ама Шпанците играат добар ракомет со многу голови до сега само против бразил дадоа 29 другите им се 38 против Белорусија и 37 против Чиле .. Овде ќе размислам дали да играм - или пак да играм за Шпанија со хендикеп -3.5 и заверување на првото место.
Словенија - Бразил +58.5 И двете репрезенации ќе бркаат победа овде со цел да бидат на 3то место , очекувам добар брз натпревар двете екипи се доста ефикасни а со тоа што ќе бркаат победа ќе се прават доста грешки а тоа значи и повеќе контри .
Иран - Австрија -6.5 2 Една репрезентација која требаше да биде тотален аутсајдер дојде да ги изненадува репрезентациите кои ја потценуваа , па така Иран беа на добар пат да направат изненадување против Босна ама не успеаа во тоа , сепак против Македонија која ги потцени и излезе со втор состав а така повеќе се намачија изгуби само 2 разлика , во третото коло хрватите им покажаа каде им е местото на иран т.е ги растурија со 19 разлика , нешто слично очекувам денес Австрија да тепа повеќе од 7 разлика победа која им треба за да можат да се борат за второ место доколку Хрватска победи против Македонија .
Босна - Тунис 2 -2.5 Овде едноставно ме влече типов и коефициентот 1.95 , нешо слично беше во првото коло Шведска - Исланд , Тунис очекувам дека ќе тепа денес да го завери 4то место , ама очекувам дека ќе ги отепа на Босанциве .
Не сум знаел) Него дај кажи што ќе играш на Корни, да препишеме
)