Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сака некој да ми објасни..
Данска-Германија, хендикеп е даден -3.5, ако изиграм хендикеп 2ка, во кој случај сум добитен?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
dobiten si ako tepaat germanija, a ako izgubat toa da ne e so povekje od 4 razlika :))

dobiten si ako tepaat germanija, a ako izgubat toa da ne e so povekje od 4 razlika :))
Со повеќе од 3 разлика ,со 4 разлика паѓа,не го лажи :)

P.S
Полска - Русија 2 (2.65)
Чешка - Египет 2 (1.95)
Франција - Исланд +55.5 (1.90)

За 210 денари - 2060

Луѓе кажувајте што се дешава со Брегот, еден подолу спомна нешто се откажале од репрезентација, кажете ако знаете нешто оти сакав на поголема уплата да ја играм

Од мене еден тип предлог Connahs Q - Newton 2 квота 2 . Последно коло пред разигрување плеј оф плеј аут, Кона нема кај да оди плеј аут игра а Њутон со победа има реални шанси за плеј оф бидејќи Карматен оди у гости на првопласираниот ТНС каде треба да губи лагано... Сума сумару чиста двојка по логика ако сака да игра плеј оф Њутон а зошто неби...
Плус имат соработка :)
Јас дубл ја имам со Франција
Инаку и вил хил и бет сити е 2.2 коеф...

Челзи 2 @2.20
Њутаун 2 @2.20
ПСВ 3+ @1,40
Квота 6-7.

Berkouis go davaat 2.5 protiv Svedska.Protiv Egipet imase 6.5 granica..Ke go probam +..

Novosibirsk odbojkata so mladinci i nekoi od rezervniot tim.Na spancite im treba pobeda,cisti 1.

Пробајте одбојка, јас на 300 ќе ги пуштам
Белгород-2
Новосибирск-2
Халкбанк-160.5+

И друго наводно посигурно на 1000
Алдершот-2+
Довер-2+
Данска-1
Франција-1
Аргентина-28.5+
Обично не играм вакви ниски коеф.,еве шанса да се пробам

Брегот - 1
Рома - 1
Данска - 1
Троицки - 1
Гофан - 1
Младеновиќ +21,5

За + се мислев од 100 утакмици, на крај ја изиграв Младеновиќ оти некако ептен лабилна ми е, ама сеа гледам оваа Матек-Сендс имала ептен очајна година лани, 250та паднала дури на АТП, порази од разни анонимуси. Кај се погодив на неа баш.

Другото, онака за 20 колку да пратам:

Викмајер + (исто сигурен сум оти тепа, ама и оваа ми е ептен нестабилна, па ајде плус..)
Херцог +
Бегу +
Томиќ +
Кокинакис +
Росол +

Овие жените и не го пратам баш, повеќе ги играм на среќа, оти им се израмнети коеифицентите. :D

CSKA - Dinamo Riga - 1 1,45
Al Ahly - Petrojet - 1 , 1.55

Доста се за до вечер до тенисот :)

А може и Шведска хендикеп полувреме, што се 5 гола, тие со Исланд водеа 7-8 на полувреме. Алжир има ужасна одбрана и уште поужасен напад, така да лесно треба да влезе. Исто и Т2 21.5- треба да влезе лаганица.

Да не некој знае со кој состав вечер Челзи ке игра ако го нема Коста можам да се спремам да се обесам. :D

Зашо мора вака да ме мачи бе? Чесиве утињаат 100 контри сами со голман, Аргентинцине спијат - мајка им у пичка - да бог да им се срушил авионот.

Ti ebam Argentina ti ebam! H1 -8.5 a pojma si nemat protiv Saudiska Arabija :bravobe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom