Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
NIsto od gusarive , mnogu amaterizam ovaa sezona ima vo MZT . Za nisto ne gi biva i nikakva odbrana - neznam sto da kazam , so Solnok rasturaat vo gosti i toa protiv ekipa sto igra ekstra odbrana im davaat 53 kosa vo prvo poluvreme , sega igraat doma so KRKA koja e poslaba od Solnok i vo napad i vo odbrana i davaat samo 60 cel natprevar , kakvi greski pravat kako srednoshkolski tim da gledam , ni slobodno nemozat da pogodad mamiceto nivno ...
Dobro e deneska barem fativ 3700 , Inter mi ja pobeli dobivkata , da pobedese ke zemev 7900- ama ne sum bez nisto , kopuci se ovie MZT dudlacka ekipa ..

Последно уредено:
.
Getafe : Real Madrid
betslip_delete.png

Конечен Тип
2
1,25
2.
PSG : Evian Thonon G.
betslip_delete.png

Конечен Тип
1
1,20
3.
Atl. Madrid : Granada
betslip_delete.png

Конечен Тип
1
1,20
4.
Juventus : Verona
betslip_delete.png

Конечен Тип
1
1,20
sto mislite za ovie na 1000den uplata ?

Крка игра подобра одбрана од Шолнок не е Шолнок тој што беше на почеток.

Све излезе а јас се фатив за Интер и Рома. Гром да ме опери

K.Thompson 20.5 +
J.Harden 26.5 +
Memphis 1
D.Cousins 24.5 +
St.Louis 1
Da se prati,ne deka ke gi uplatam.iako bi gi pustil na 500den.,no sepak epten me mrzi da si idam do betcity.
Klay,St.Louis i Memphis mi izglddaat poprilcno sigurni,no sepak ..
Ps.a na tie sto gi promasija site onie ziceri na mecot Vitese-Psv,decata od leukimija da boleduvaat,istoto vazi i za sudijata sto vo dva navrati ne svirna cisti penali.
Koja kletva mi e frlena u PM,nekoj crn gavol ..tezok kockarski zivot !!

Одличен ден за добивка, (y) а мене кој ми е крив што се фаќам за стапот:(, наместо добра жетва испадна само позитивна нула:toe:

Одличен ден за добивка, (y) а мене кој ми е крив што се фаќам за стапот:(, наместо добра жетва испадна само позитивна нула:toe:
Истo истo, се излезе oд фaвoритиве јa зa Бaри се фaтив и Кaтaр хендикеп пoбедa :facepalm:. Муaбетoв, oд 100 п*чки јa зa стaп се фaтив.

Истo истo, се излезе oд фaвoритиве јa зa Бaри се фaтив и Кaтaр хендикеп пoбедa :facepalm:. Муaбетoв, oд 100 п*чки јa зa стaп се фaтив.
И тебе ракомет те отепа?:facepalm: Мене усташве ми го натераа квалитетно.
Си ги фатив
Челзи 2Т2
Волендам ГГ3+
МКД ракометот 30.5+
Довер-3+ и останаа уште тие гнаси, па од почетокот како тргнаа да играат, знаев....

Денес Манасков што го седнаа скоро цело второ полувреме на клупа ми зеде од раце 8000ки, а и од другите погрешните ги одбрав :/

Лош ден денес се на се, ме мрзи да трчам до кладилница и да играм нба, а ми игра око и оваа од чиле Вандерерс-Универзитат ГГпрво, ГГ3+, ГГ таа ми личи доста изгледна, Мемфис, J.Wall +, Butler +, Tampa Bei 1&+ ili samo +[DOUBLEPOST=1421526971][/DOUBLEPOST]Memisevic dali vleze denes vo igra ili ne, gledam ne dal gol?
Ми се плачи што ми е далеку кладилницава :mad:

гајдосова,плискова,карла,карлович = коеф над 2 , стави пари,земи х 2

Ги имав Мемишевиќ и Жалуз +, ама глеам за нив нема никакви информации дали играле или не? Да не знае некој нешто и дали ќе се рачунаат како коефициент 1? Ќе ги чекав утре Геншајмер 5.5+ и Исланд 29.5 +.

Ги имав Мемишевиќ и Жалуз +, ама глеам за нив нема никакви информации дали играле или не? Да не знае некој нешто и дали ќе се рачунаат како коефициент 1? Ќе ги чекав утре Геншајмер 5.5+ и Исланд 29.5 +.
За мемишевиќ и јас неможам да најдам ништо конкретно дали играл или не, ако нема играно сум добитен, а ако играл и овај тикет ми оди јабана[DOUBLEPOST=1421535008][/DOUBLEPOST]Во бетсити има да се провери статус на тикет онлајн?

За мемишевиќ и јас неможам да најдам ништо конкретно дали играл или не, ако нема играно сум добитен, а ако играл и овај тикет ми оди јабана[DOUBLEPOST=1421535008][/DOUBLEPOST]Во бетсити има да се провери статус на тикет онлајн?
Јас барав дали има да се провери статус, ама не најдов. Некој ако знае нека каже. Иначе беља работа и да испаднат овие утре, добивка од 900 ден. на 300 ден. Ма да и тоа е добро за 30 ден уплата :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom