Иван постојано вели дека лекувал и бесплатно, се прашувам како би изреагирал ако после баењето не му платиш. Сигурно скришум ќе ти опне некоја клетва [DOUBLEPOST=1421412262][/DOUBLEPOST]Го боли курот него за даноци. Дај коку даш е неговото мото во животот. Додека може вака да тера, ке прави пари.
Тоа видео беше објавено на off.net.mk ама по кратко време Константин му се закани на Трендо дека ќе го тужи и Трендо за да избегне проблеми со нашиот пророк го тргна видеотоЗнам дека е конкуренција и е вон-темата, ама го има ли некој видеото од оној Константин Тино Кајшаров како го истерува ѓаволот со неговите исцелителни способности? Ако да, нека го прати молам, за продолжување живот ми е.
Па дека видов оти го нема, затоа и прашав тука. Ако некој има врски со Трендо-Мендо таму нека го бара, жити се`, сите делови на The Exorcist франшизата, и снимени и не снимени, не вредат ни колку 20 секунди од тоа видео.Тоа видео беше објавено на off.net.mk ама по кратко време Константин му се закани на Трендо дека ќе го тужи и Трендо за да избегне проблеми со нашиот пророк го тргна видеото
Има цел документарец и тоа е дел од документарецот. Го имаше целосно на youtube, ама е тргнат, а видеата од исечоците кои беа на неговиот канал се приватни, имам линкови ако сакаш. Името на документарецот е „Исцелител“ од режисер Владимир ПетровскиЗнам дека е конкуренција и е вон-темата, ама го има ли некој видеото од оној Константин Тино Кајшаров како го истерува ѓаволот со неговите исцелителни способности? Ако да, нека го прати молам, за продолжување живот ми е.
Зошто зборуваш така Парва, Иван ниту е мрднат, нит ги лаже луѓето за пари, тој уствари и не наплатува за неговите услуги. Он е исто како Исус, Божји човек, само што он не е Исус, он е Иван. Тој во неговиот документарец и шише пластично од добра вода, чинам беше, невр мајнд, го кренал нагоре шишето со поглед Парва. Не прераскажувај нешто што комшиите го рекле,пререкле и слично.Еи тема : D
Не сам ви кажуваја дека ја имаше колешку што учила сс жену му на Ивана и на колешку ми ву кажувала дека ни она не му веруе дека е исцелител,мислу дека малце е мрднат и л'же људи за паре
E a текна ми една дешафка повржана сс малоумници кои идеф куде дечка на лечење. Кд работеше ја у едн кафиќ/ресторан, дојдесфа едни двоица штипјани такој повозрасни малце гелско сељоптерски настроени наручисфа пиво знам за кое плакасфа дека е мноо скупо и на крај пред да се идеф едн ме прашуе...
...Е да те питм нешо, да не знајш дек мош да го најдеме Иван Исведител?
Викам што? Иван ИсцеДител??? Викам брат, ако ти е за цедену помаранџу кажи, има куде нас ја ке ти исцеду hahahaaaaa колко сам се смеаја aма цедена е поскупа и од пиво(штипјани=евреи)
Еј а стфарно има људи што веруеф у њега и његови споспобности.Иселеници наши што жииф у Шфедску три пара старци у године,дојдесфа на едну недељу у Куманоо,само за да идеф куде њега и тој после 16 године паузу ступнуеф у Македонију. Добар повод за да се вратиш куде што ти е родното огњиште
пеер, апла се глеа по начинов на пишувањевоЗошто зборуваш така Парва, Иван ниту е мрднат, нит ги лаже луѓето за пари, тој уствари и не наплатува за неговите услуги. Он е исто како Исус, Божји човек, само што он не е Исус, он е Иван. Тој во неговиот документарец и шише пластично од добра вода, чинам беше, невр мајнд, го кренал нагоре шишето со поглед Парва. Не прераскажувај нешто што комшиите го рекле,пререкле и слично.
Мислам дека Иван има моќи сепак и дека им помага на луѓето најсериозно, инаку зошто од коа ќе идат кај него,потоа ги праќа на контрола повторно, да се уверат дека ги излечил затоа.
Што да сконта?пеер, апла се глеа по начинов на пишувањево
нема кој не би сконтал...