Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Песна од Меморија или Ристо?

Нешто идеше со - Последен џин...

Барав на кајгана форум да не има случано отворено тема за мкд бенд Д.Н.О али не најдов резултати. Или нема или јас врска немам од пребарувње :) Како и да е, давајте насока за дискографија да симнам, под хитно :)

Барав на кајгана форум да не има случано отворено тема за мкд бенд Д.Н.О али не најдов резултати. Или нема или јас врска немам од пребарувње :) Како и да е, давајте насока за дискографија да симнам, под хитно :)

Jaс че ти пратам еден албум имам од нив, во порака, да го прикачам само.

Барам песна од групата Пинк, песната е нешто постара и спотот знам дека беше со мотори, го барав спотот нa youtube ама неможам да го најдам???!!

Дали некој знае кој ја пее оваа песна??

Karolina - Run Humanitarian Concert Skopje Haiti Chille 2010

Hа youtube неможам да ја најдам , под зборот run ми отвара сосема други песни и неможам да го најдам оригиналот!!!

Последно уредено:
Ја слушнав на Бубамара вртеше, „секој ден јас работам ко црнец, ринтам ко црнец...“, ко Панки да пее ми се слуша. Најдете ми ја. Сега.[DOUBLEPOST=1421239046][/DOUBLEPOST]Got it, стварно Панки бил: http://vistina.mk/2015/01/10/kuku-lele-k-e-ja-otkacham-ne-sum-normalen-r-mbam-ko-tsrnets/

Ја нема на YouTube изгледа нажалост. И сеа си ја пеам, најјака :D

Последно уредено:
една песна мислам дека е постара микс некој, мислам дека пее Џастин Тимберлејк, нешто оди како hey lady и натаму не го разбрав добро текстот, значи не е од овие попознатите на Џастин, побрза песна е, уствари не сум сигурен и дека е Џастин ама гласот е многу сличен на неговиот

една песна мислам дека е постара микс некој, мислам дека пее Џастин Тимберлејк, нешто оди како hey lady и натаму не го разбрав добро текстот, значи не е од овие попознатите на Џастин, побрза песна е, уствари не сум сигурен и дека е Џастин ама гласот е многу сличен на неговиот
Да не е оваа?
http://m.youtube.com/watch?v=wNdqEw-VWzs

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom