Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
и шо напраја денес посебно?Не требаше да има прес?Или пресот како овие од "РК" го држеа на стадион ?!:confused:

и шо напраја денес посебно?Не требаше да има прес?Или пресот како овие од "РК" го држеа на стадион ?!:confused:
Неќам да ги бранам и јас сум уландисан шо нема салам играчи како шо очекувавме ама тепате без врска муабети и споредба со ракометниот клуб е незалисливо
Што требаше посебно да направат? Денес беше почеток на припремите мал прес оти нели нема новинари за кој да има прес кога има само еден новинар кој не поставува прашања оти е и потпарол и ќе ја работи веб страната шо друго да очекуваме кога нема кој да оди таму да праша и критикува...
Па поарно пресот да биди на стадион од колку како претходно во ресторан белведере дури не ги пуштат клубските простории по добро вака...
Шо значи има изјави само кај тој "новинар" кои ги има пренесено на спортмедиа итн...

fk-pelister-prozivka-7.jpg

Кој се бе овие?:eek:
Немој само некој да ми рече дека овај бушајот е фудбалер....оти сам ќе си стегнам :ban:

Немој само некој да ми рече дека овај бушајот е фудбалер....оти сам ќе си стегнам :ban:
На Валдерама му е вонбрачно дете (мелез од црнкиња) :pos::pos::pos::pos:

Me gi prepozna be Tomasino, oba se Pujol i Pedro od barcelona.

Ubavo rece Goko ne po sekoja cena da se nosat igraci do krajot pred zaminuvanje na pripremi ke ima uste 6 igraci.

Овај кослајот,појќе косата му е тешка од целиот тој(со копачките заедно)....
Ах леле,ќе го бараме Врапчето изгледа...:eek:

Се поќе ми се чини дека ќе се избламира Ѓоко . Дајбоже да грешам , ама како шо тргнал лошо ќе биди.
Прва утакмица на пролет ја играме дома со Брегалница... Достае да не тепат дома и да почнат паники.
Незнам шо да речам... :unsure:
Ако во остантаите 5-6 играчи шо допрва треба да идат нема да има некое позвучно име , тогаш сварно ќе биди алармантна ситуацијата.

Абе само јас имам верба и надеж шо значи сум последната будала или шо е работата?
Од пуста желба да тргни работата само си давам лажна надеж ама то е no surrender no retreat ;-)

Абе само јас имам верба и надеж шо значи сум последната будала или шо е работата?
Од пуста желба да тргни работата само си давам лажна надеж ама то е no surrender no retreat ;-)
Исто и јас вака како тебе пробвам да се лажам ама полека полека ми бледнеј се. Не можи вака брат ај да речиш да земи некој Србин шо играл шо има некое искуство од негде во посалам лига ама овие шо ги носат бе 95та година родени, рамни со нашите младинци се, ни ги видел ни ги чул некој.
Пренаивна екипа ќе имаме вака ако продолжат, ако размислиш немаме ниту едно звучно име, минатата полусезона далеку поарен состав имавме од сега.

Колку и да залажува фактот шо Ѓоко е тренер самите си прајме дека ќе биди се како шо треба,ама мислам дека нема никогаш да тргни работата со вакви луѓе во овај град!Неможи да нозат дечиња по 18 год и да прајме клуб,и то зборам за деца шо се анонимуси нема врска колку години имат.Сега за сега кројат план како да ја истуркат годината...ами на лето ако биди исто?И шо демек сега ќе земиме 10 играчи како шо рекоја и шо на лето?Колку ќе земат на лето 0?И со истите овие деца ќе се бориме за Европа наредната сезона?Ма немој да ме јебеш!!!Неможи некој да ме убеди дека овие деца ќе се тркат со клубови како шкендија,работнички и тн...Можи имат борбеност и желба,ама искуство не!Ако е за млади играчи како овие јантино,ама баш најбитно е да вложиме во битолските деца кој од време на време доста излегуваат и да играат тука 3-4-5 сезони да речиме до 22 год па да заминат на печалба,ама во спротивно иклубот да има ќар.Така работи таа политика во клубот на соседните држави кои немаат кузнај какви лиги да речиме како премиер лигата или бундес.Сите овие играчи кои ги гледаме на тв потекнуваат од речиси мали градови и школи.Значи сигурен сум дека ако е за млади деца треба да вложиме во нашите,и тек тук да донеси нешто како сега со овие србите.Само мора исксни играчи,играчи во години.Вака со овај ростер (некомплетен) имаме просек најмлада екипа..Не бива така,младите учат од постарите на теренот сегде то функционира!

Не е провокација ова, ама на крај @kano ќе испадне во право.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom