- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 69
- Поени од реакции
- 14
од 14 души вкупно 4 играчи има само ххахаххахахахаха
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Неќам да ги бранам и јас сум уландисан шо нема салам играчи како шо очекувавме ама тепате без врска муабети и споредба со ракометниот клуб е незалисливои шо напраја денес посебно?Не требаше да има прес?Или пресот како овие од "РК" го држеа на стадион ?!![]()
На Валдерама му е вонбрачно дете (мелез од црнкиња)![]()
Кој се бе овие?
Немој само некој да ми рече дека овај бушајот е фудбалер....оти сам ќе си стегнам![]()

Me gi prepozna be Tomasino, oba se Pujol i Pedro od barcelona.![]()
Кој се бе овие?
Немој само некој да ми рече дека овај бушајот е фудбалер....оти сам ќе си стегнам![]()
Исто и јас вака како тебе пробвам да се лажам ама полека полека ми бледнеј се. Не можи вака брат ај да речиш да земи некој Србин шо играл шо има некое искуство од негде во посалам лига ама овие шо ги носат бе 95та година родени, рамни со нашите младинци се, ни ги видел ни ги чул некој.Абе само јас имам верба и надеж шо значи сум последната будала или шо е работата?
Од пуста желба да тргни работата само си давам лажна надеж ама то е no surrender no retreat ;-)

џабе го тагнуваш.........ако беше за нешто во право немаше да бие избркан од тематаНе е провокација ова, ама на крај @kano ќе испадне во право.