Тренинг во домашни услови!

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837

Момци дали за ова вратило треба да се буши нешто на рамките на врата и сл. ако може да мји одговорите

имав овакво ама ми попушти рамката од вратата
Првото го користам само прицврстено на врата, без тие дополнителните што идат со него. Моментално имам околу 65 кила и ме издржува без никаков проблем, го издржи и вујко ми на 80 и нешто кила.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Дали продава некој тегови(плочки) ? и дали знаете каде се најефтини ? во runners се 140 денари кг...во интер спорт 170,што е многу...ми требаат околу 40-50 кг.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
И мене ме интересира истово. Има некој информација каде може да е поисплатливо да се купат тежини (плочки 5,2,1кг) и шипки на ново?

H

HoT IcE

Гостин
Планирам да почнам да вежбам дома, се мислев што и како ги прочитав сите страни од темава и ме заинтересира видеово што го поставил некој член.
Вежбаше некој според ова? Ми изгледа солидно затоа што работам со своја тежина и тегчиња како што имам, па сакам да створам некоја рутина преку овие вежби. Сакам да вежбам чисто онака да се испотам, да се размрдам малце со оглед дека цел ден седам/легам а воедно да имам продобивки здравствени, секако планирам и да сменам режим на исхрана малце.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Вакво да не знае некој кај може да се најде? Поентата ми е да набавам вратило кое ќе ми овозможи и поширок фат од каса на врата.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Уу на време сум си купил бенч и 40 кила плочки - сеа сите бараат XD
Мада уше едно 2-30 ми фалат али ај :D

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Вакво да не знае некој кај може да се најде? Поентата ми е да набавам вратило кое ќе ми овозможи и поширок фат од каса на врата.
http://www.bidifit.com.mk/fitnes-oprema/fitnes-rekviziti/schilkrot-doorway.html

Vakvo? Ako nejkesh da narachuvash od bidifit mislam deka i vo Vero vo Jumbo imash vratila (dosta evitni, ima 2-3 vrsti), najubavo da otidesh vo zhivo da vidish. Zaden put koga bev imaa isto kako ova shto ti go linkuvav :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
http://www.bidifit.com.mk/fitnes-oprema/fitnes-rekviziti/schilkrot-doorway.html

Vakvo? Ako nejkesh da narachuvash od bidifit mislam deka i vo Vero vo Jumbo imash vratila (dosta evitni, ima 2-3 vrsti), najubavo da otidesh vo zhivo da vidish. Zaden put koga bev imaa isto kako ova shto ti go linkuvav :)
А имаш порачувано од бидифит ? Колку наплаќаат испорака ако знаеш?[DOUBLEPOST=1421022441][/DOUBLEPOST]
Уу на време сум си купил бенч и 40 кила плочки - сеа сите бараат XD
Мада уше едно 2-30 ми фалат али ај :D
Со што досега се имаш опремено и како отприлика ти изгледа тренингот во домашни услови?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Со што досега се имаш опремено и како отприлика ти изгледа тренингот во домашни услови?
Ептен сиромашно ама неам пари за теретана и за исхрана и за искачање - иапк сум невработен студент.
Иам бенч и 45кг плочки и 2 бучици и вратило. (да не дојде забуни пошто горе реков 40, 40 ги купив, 5 ми ги даде познаник од форумов, голема благодарност)
Скромно ама планирам да го појачувам со тек на време.
Да имав место одма ќе земев голема шипка и сталак за бенчот/чучањ ама неам.

Праам Push pull legs off, вежби Dumbbell верзија од класичните, и не по стандардниот терк т.е. прво праам пуш, па легс, па пул, па оф деј.

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
А имаш порачувано од бидифит ? Колку наплаќаат испорака ако знаеш?
Да имам, едно обично вратилце од 1000рка (кое не ми пасува пошто вратава од соба ми е од тенко дрво, не додржува), и една керамичка тава. Вкупен трошок дојде накај 3000 и нешто, а за испорака платив да заокружиме 200 денари. Ти го носат до врата, и имаш опција дали да ти одкуцаат на картица или во кеш. :)

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
А имаш порачувано од бидифит ? Колку наплаќаат испорака ако знаеш?[DOUBLEPOST=1421022441][/DOUBLEPOST]
И ја имам наречувано од бидифит.Вратило си земав пред 2години на попуст 900ден.Имаш опција да одиш од продавница да си го земеш, и да ти го достават до дома при што доставата не ја вршат они туку со партнерска компанија што дава такви услуги.Цената мислам дека зависи од одалеченоста,мене ми зема околку 200 ден.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
И ја имам наречувано од бидифит.Вратило си земав пред 2години на попуст 900ден.Имаш опција да одиш од продавница да си го земеш, и да ти го достават до дома при што доставата не ја вршат они туку со партнерска компанија што дава такви услуги.Цената мислам дека зависи од одалеченоста,мене ми зема околку 200 ден.
А каде им е продавницата?

G

garthok

Гостин
http://www.topshop.com.mk/?tn=shops имат повеќе пиши им што сакаш да земеш на фб,ке ти дадат одговор за се што те интересира.
Единствена мана со топ шоп е шо те спамаат после по тел. со реклами, и тоа комплетно неповрзани со продуктите што си ги купувал.

Kajgana Shop

На врв Bottom