Цигари vs. Качак

Член од
24 ноември 2009
Мислења
32
Поени од реакции
15
Јас 3 години пушев секакви цигари, ама сега сум ограничен на Родео тврдо или чист тутун купен од пазар. Највише ми лежат. Родео купувам кога излагам пошто неам време обично да смоткам цела кутија од тутунот башка не собира 19 од мотканите во кутија пошто се малце поголеми овие и не ми стигаат за цела вечер. А иначе дека е пзодрав тутунот од пазар тоа е факт. Чичко ми 35 години има работено во тутнски комбинат и знае кој тутун од која цигара е само ако го види. Ми кажа дека од нашиве цигари најдобри се Бенстон, Родео, Бос и до некаде Винстон. А што е најинтересно, најсрање тутун имало во Малборо така да секогаш кога ќе видам некој со кутија Малборо во рака злобно се насмевнувам пошто знам дека ќе умре пред мене (освен ако не ме згази кола или нешто). :icon_mrgr:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Качак дефинитивно кога имам време и можност да мотам. Чист е и нема хемиски адитиви. Можеби има повеќе катран во него одколку во индустриските цигари, но од друга страна повеќе ми ја заситува потребата за тутун па со тоа и помалку пушам.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
јас пушам некои 4-5 години и од пред една недела почнав да пушам качак
многу подобар вкус има и го намалив пушењето еве уште не ми е допушено пакувањето
си земав вирџинија од unitas excellent
сеа мотањето е малце мачно али имам искуство така да и интересно ми е :)

S

StormRage

Гостин
Качак!
Ама немој да пиеш, пошо пак ќе гребаш цигари, нема да си способен да си смоташ :D

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
утре ќе си зимам кило тутунче, добро тутунче го имам пробано еднаш задоволив квалитет
од оние вирџинија по 35 грама шо се паковање една недела го пушев... сеа да стаиме и по 50 грама дека ќе пушам тоа ми се 20 недели = 5 месеци :bance: многу економично ќе ми испадне :icon_lol::icon_lol:

The Love Doctor

Необичен љубовен доктор
Член од
11 јануари 2015
Мислења
957
Поени од реакции
1.290
Јас само еднаш пробав качак и после скоро цел ден ми се повраќаше од него. Незнам дали сите качаци се такви или па јас сум налетал на некоја Ш класа:sick:
Цигарите ми се 100 пати бољи од качакот.

Kajgana Shop

На врв Bottom