Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
абе кај е оној Коњаникот Сабја се изгуби, он често коментира ракомет...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Избриша профил педерчето!абе кај е оној Коњаникот Сабја се изгуби, он често коментира ракомет...
Карабатиќ школа за тепање...Инаку за Тунис во овај состав имаат 9 играчи од јуниорското светско првентсво во 2011 година во грција каде го освоија 3-тото место.И плус се надополнети со тие 3-4 стари поискусни. Така да тешка битка со нив ќе има. Рачунајте играме против вториот тим на Франција![]()
абе кај е оној Коњаникот Сабја се изгуби, он често коментира ракомет...
Абе шо е битно кое место ќе бидиме.
Важно Мукаетов со шалчето на врат ќе биди прв во борбените линии на утакмиците а во позадина онај грдиот од Неуромедика со сестрите од клиниката во придружба![]()
И ти тешки прашања поставуваш...Se naljuti zasto go rpasav koga jelenot vriska najsilni i neznaese i go snema...
Да не излезе работата со раце во џебови да си останиме, такви им се шорцевите.Карабатиќ школа за тепање...
Салам ќотек ќе ни удрат,да се надеваме дека тие кинеските дресој на Орце ќе издржат...
Или ако не држат,барем нека си земат по едно 10ина за секој играч,да не се срамиме таму со фластери да се крпиме..![]()
Јас освен Самсоненко не гледам некој друг да фрла моментално пари во македонскиот ракомет.Реално Мукаетов фрла добра пара откако е на чело на РФМ, колку што се неговите ингеренции. Имаат конечно добри припреми (не се припремаат 3 дена пред првенството), фрла пари и за младинските селекции, фрла пари дури и за натурализација на играчи.
Е сеа, за другтите работи треба и клубовите и општинските власти да проработаат, ама...![]()
Абе сеа и ти,made in china(или како вика рекламата на Орце(плаќаш еден,земаш два дреса)Да не излезе работата со раце во џебови да си останиме, такви им се шорцевите.![]()
Мирко е тотално во аут,не знам шо му се случува на дечкото,ама не знај кај тера...Инаку, не ги гледав утакмиците на Хрватска, ама статистикава на голманиве им е мизерна. Мирко е тотално аут, ќе се крстат во Пешиќ и Ивиќ. Според мене Пешиќ е подобар голман, со поголем талент али и тој ко и другиот се топло-ладно. Со разнишана одбрана и вакви голмани ќе бидат разжабени од озбилна репрезентација.
Инаку, не ги гледав утакмиците на Хрватска, ама статистикава на голманиве им е мизерна. Мирко е тотално аут, ќе се крстат во Пешиќ и Ивиќ. Според мене Пешиќ е подобар голман, со поголем талент али и тој ко и другиот се топло-ладно. Со разнишана одбрана и вакви голмани ќе бидат разжабени од озбилна репрезентација.
Кога го гледам составот на Србија и кога ќе ми текни од кој испаднаа во бараж и како прокоцкаа толкава предност против пацерска репрезнетација како Чешка,си викам колку е само заебан спортот...вчера не ја гледав али денеска Србија со овој тим ќе ги тепаше, иако Хрватска имаа некој ротации кај Србија беа доста поголеми..Вујин ги уби, Абутович играше и напад и пивот во напад смешки![]()
Јас освен Самсоненко не гледам некој друг да фрла моментално пари во македонскиот ракомет.
А Мукаетов освен шалот на вратот за друго со к_р нема мрднато.А во меѓувреме нашата иднина до 21-година кој стигна ја исплеска.
Уште еден пораз за јуниорите: Полска ѝ зема мерка на Македонија