Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ја мислам дека е време Нијанг да докаже дека вреди!![DOUBLEPOST=1420917304][/DOUBLEPOST]
Де Шиљо ќе игра на десна денеска тоа е добро што на некој му текнало, Нијанг ќе игра денеска... тоа е језиво.
Не ми е Сантон некоја симпатија ама од Абате сигурен сум дека повеќе ќе даде.

Би рекол дека е добро што Де Шиљо не игра лево :), а како ќе изигра десно ќе видиме.
Тапа игра пружа Милан кога он почнуе лев бек, едноставно е, ограничен е во напад затоа што тое е типична позиција за левак.

Последно уредено:
Колку ме нервира кога се бранат, сега да им шибнат два гола сите аууу во напад.

И Торино му ја скри топката :D Порано ја користевме песната Још једна у низу за победи, ама сега треба да се користи за просечни екипи кои го надиграле Милан.
Де Шиљо дете шо се случи со тебе ???

И да, или дајте или примете гол до крајот уште вас ве чекам 2+ да ви ебам слепците неписмени[DOUBLEPOST=1420922352][/DOUBLEPOST]И Торино му ја скри топката :D Порано ја користевме песната Још једна у низу за победи, ама сега треба да се користи за просечни екипи кои го надиграле Милан.
Де Шиљо дете шо се случи со тебе ???

И да, или дајте или примете гол до крајот уште вас ве чекам 2+ да ви ебам

Ете го Де Шиљо, јакиот талент да му ебам флегмата!

У веза со Монтоливо туѓ срам ме фаќа кога го гледам со капитенската трака. Очај невиден, наместо да превземе одговорност да изнесе топка тоа бега се крие како пичка, нели он е нашиот најдобар "креативец" - скапаница!

Без Шиљо подобро ќе изиграме..од кога поведоа не отепаа топката не ја фативме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom