Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вака сега: знам дека сте точно ама мене многу ми се игра, немам играно од тогаш кога падна снегот. Апелирам да одржите едно гласање и да изгласате да играме и јас и Хаус, така што би имале по две измени со тоа што на пример може да почнеме пола саат порано, односно во 15 и 30. Згора на тоа сме стандардни и сега зашто касно сме виделе да не играме . . . И плус @Saeta Rubia и @Fastforza ќе ви се курчат зашто ќе нема кој да ги ремети цела утакмица :kezec:

Добар ќе биде ја ти гарантирам :D Ама само за еден има место, ако дојде и Хаус ќе треба секој по 10 мин на гол да подремеме малце :)

ја мислам дека доволно е само 1 измена, на ова ладново тешко ќе иде со 2 измени, само што си излегол ќе се преладиш и после 10 мин треба да влезеш...

ја мислам дека доволно е само 1 измена, на ова ладново тешко ќе иде со 2 измени, само што си излегол ќе се преладиш и после 10 мин треба да влезеш...
Јас мислам дека после твоето шоу минатата недела треба да ти е сТрам да се појавиш таму и да им отстапиш место на оние што нема да не оцрнат така.

Јас мислам дека после твоето шоу минатата недела треба да ти е сТрам да се појавиш таму и да им отстапиш место на оние што нема да не оцрнат така.
хахаха лолкич

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom