Мислиш дека некој се обидел да ве сфати?Денешните машки не се иницијатори,
не се самоуверени
незнаат што сакаат
компликатори се
не ја познаваат психологијата на жената
не превземаат ризици
не се водачи
п.с јас такви познавам
тврдиш дека денешните мажи се НЕПИСМЕНИ Кромањонци кои не знаат да ги исполнат барањата и очекувањата на денешните жени...........колку себично...........Денешните машки не се иницијатори,
не се самоуверени
незнаат што сакаат
компликатори се
не превземаат ризици
не се водачи
п.с јас такви познавам
Не, само тврди дека не ја познаваат психологијата на жената. Од кога тоа те прави неписмен, кромањонец и како е нејзиното мислење себично?тврдиш дека денешните мажи се НЕПИСМЕНИ Кромањонци кои не знаат да ги исполнат барањата и очекувањата на денешните жени...........колку себично...........
Не велам дека се неписмени, но незнаат да се борат за жената да ја задржат како Кромањонците...тврдиш дека денешните мажи се НЕПИСМЕНИ Кромањонци кои не знаат да ги исполнат барањата и очекувањата на денешните жени...........колку себично...........
Само @Sussaro ја знае психологијата на жената од форумов, и добро ја има објаснето на форумов во неколку наврати.Денешните машки не се иницијатори,
не се самоуверени
незнаат што сакаат
компликатори се
не превземаат ризици
не се водачи
п.с јас такви познавам
Јас сум нова и треба да препрочитам.Само @Sussaro ја знае психологијата на жената од форумов, и добро ја има објаснето на форумов во неколку наврати.
Сакаш да кажеш дека жената е неспособна сама да се бори, па мажот треба да се бори наместо неа? Колку години имаш? Знам жени што се многу посилни од своите мажи. А, тоа за сфаќањето...жените не се сфатиле досега, не пак мажите да ве сватат.Не велам дека се неписмени, но незнаат да се борат за жената да ја задржат како Кромањонците...
Едноставно ја препуштаат сама да се бори за се, не ја почитуваат. Не е себично, најмалку од себично. Тоа е мое искуство , но незначи дека важи лично за тебе, можеби ти си најдобриот маж на планета Земја.
Без разлика дали жената е силна или слаба , секогаш интимно во себе бара заштита од мажот. Жената ретко го признава тоа но ние сакаме да сме заштитени. Сфаќањето на жената е предуслов за да биде таа среќна, за да се почувствува како вистинска жена.Сакаш да кажеш дека жената е неспособна сама да се бори, па мажот треба да се бори наместо неа? Колку години имаш? Знам жени што се многу посилни од своите мажи. А, тоа за сфаќањето...жените не се сфатиле досега, не пак мажите да ве сватат.![]()
Твоите години...обично девојчиња од 14-15 бараат дечко кој е силен, ќе ги заштитува од лошиот свет. Дали си свесна дека со овој муабет го потврдуваш мислењето на многу мажи: џабе се силите (вие жените) кога не можете без нас?Без разлика дали жената е силна или слаба , секогаш интимно во себе бара заштита од мажот. Жената ретко го признава тоа но ние сакаме да сме заштитени. Сфаќањето на жената е предуслов за да биде таа среќна, за да се почувствува како вистинска жена.
А за моите години ....
добро Сашенка, благодарам на одговоротНе, само тврди дека не ја познаваат психологијата на жената. Од кога тоа те прави неписмен, кромањонец и како е нејзиното мислење себично?![]()
Da procitas obavezno ,mnogu dobro ja ima objasnoto psihologijata na modernata zena!Јас сум нова и треба да препрочитам.
Зашто би се бореле за жена кога од многу искуства е докажано дека за некоја што се бориш на крајот шансите да те заебе за друг се големи?Не велам дека се неписмени, но незнаат да се борат за жената да ја задржат како Кромањонците...
Едноставно ја препуштаат сама да се бори за се, не ја почитуваат. Не е себично, најмалку од себично. Тоа е мое искуство , но незначи дека важи лично за тебе, можеби ти си најдобриот маж на планета Земја.