И/му пративте порака - не реплицира (кој е следен чекор?)

• Креатор на темата Креатор на темата Amateur
  • Време на започнување Време на започнување
HAHAHA pa zatoa e potesko sega eve chat-ot i stoi vekje 2 dena neznam sto da i pisham.Znam deka neznae shto cuvstvam za nea a se plasham kako ke reagira koga ke i kazam zatoa baram pomos :) :angel:

секако не, и да се случи тоа треба да почнам некоја конверзација нели? а јас незнам како да почнам па затоа барам помош од вас "искусните" :oeoeoe::vrtioci:

секако не, и да се случи тоа треба да почнам некоја конверзација нели? а јас незнам како да почнам па затоа барам помош од вас "искусните" :oeoeoe::vrtioci:

Смени си го никот и јас ќе ѝ пишам наместо тебе.

Јас на @Agda Beata сакав да и пишам, ама мислев дека нема да ми врати. И, се премислив. А може требаше, шо знам... од тогаш, па навака, пишувам. Вратиле - невратиле, пишувам.
Ми пишуваат дека на роденден биле, во гужва дека се. Една ми пиша дека на Пресека била, во кризниот штаб. Ама ако...

Јас на @Agda Beata сакав да и пишам, ама мислев дека нема да ми врати. И, се премислив. А може требаше, шо знам... од тогаш, па навака, пишувам. Вратиле - невратиле, пишувам.
Ми пишуваат дека на роденден биле, во гужва дека се. Една ми пиша дека на Пресека била, во кризниот штаб. Ама ако...

Still better than "Те сакам ко другар" replies :)

Да, ама една се “помина“ со сите нејзини другари, и никад не ми одговори НИ така... :(

ццццц :D

Има два типа на другари бе брат :)

Едните другари те растеле
Другите те онаделе кога си пораснала :P

@Saladin Те разбрав многу добро. Ти благодарам за одвоеното време и сфатив.
Но, ајде да разгледаме уште нешто. Имам и со неа разговарано на оваа тема, повеќе пати.
Откако сме во врска, јас сум оној што постојано ја бара, иницијатор на средби едно друго..
До сега не сум слушнал од неа такво нешто како на пример: Сакам утревечер да бидеме заедно само јас и ти и слични ствари. Мислам дека ме разбираш. Почнувам да мислам на тоа дека некако ме одбегнува иако не сака да го покаже тоа.
Ехх, ајде сега еден одговор од девојка...Епа вака, не ми е убаво што ке си признаам но ние девојките сме такви, ако ни обракаш многу внимание, се осекаме како да напињаш. Лично јас сум била во иста ситуација, и што се случи? Дечко ми почна да се оддалечува да не ми обрака толку внимание, да се љути па да не се јави и по два дена. Е тогаш да видиш ти како сум знаела и јас да завртам па да го поканам да излеземе, а до тогаш важеше правилото, јас сум женско ти треба секогаш прв да пишуваш. Така барем ке направи ако и значиш пошо не ни е сеедно сепак ако некого кој го сакаш не ти обрака внимание.

Ехх, ајде сега еден одговор од девојка...Епа вака, не ми е убаво што ке си признаам но ние девојките сме такви, ако ни обракаш многу внимание, се осекаме како да напињаш. Лично јас сум била во иста ситуација, и што се случи? Дечко ми почна да се оддалечува да не ми обрака толку внимание, да се љути па да не се јави и по два дена. Е тогаш да видиш ти како сум знаела и јас да завртам па да го поканам да излеземе, а до тогаш важеше правилото, јас сум женско ти треба секогаш прв да пишуваш. Така барем ке направи ако и значиш пошо не ни е сеедно сепак ако некого кој го сакаш не ти обрака внимание.
Ова чекав да го видам. Ма да знам дека е така. Од секогаш било.
Тоа е таа дилема. Ги влечат машките за нос додека него не му стане сеедно, а ќе му стане доколку така се однесувате. Гледам дека истиот случај си го имала и ти, но од другата страна.
Сеедно, значи треба да олабавам сега и да не ја барам за да види дека во врската потребно е да туркаат и двајцата, а не само едниот.
Навистина е жално што е така. Не за џабе рекле, оддалечи се малку за да видиш кој е спремен да те следи. :)

HAHAHA pa zatoa e potesko sega eve chat-ot i stoi vekje 2 dena neznam sto da i pisham.Znam deka neznae shto cuvstvam za nea a se plasham kako ke reagira koga ke i kazam zatoa baram pomos :) :angel:
Гајле ти е како ќе изреагира.... :) ако реагира позитивно супер ...ќе искочиш и ќе напраиш нешто.....
И да реагира негативно ќе ти биде тешко некое време ама ќе ти помине...ќе ти се засвиѓа друг и ќе забораиш на тоа...А и плус ќе знаеш бар си се обидел... :)

Кои девојки? Тие во период на адолесценција? Возрасна и зрела личност нема да трча како мува без глава по некој кој не покажува интерес за неа.

Кои девојки? Тие во период на адолесценција? Возрасна и зрела личност нема да трча како мува без глава по некој кој не покажува интерес за неа.

Дури и ако тој некој и значи :)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom