- Член од
- 5 јануари 2015
- Мислења
- 8
- Поени од реакции
- 1
HAHAHA pa zatoa e potesko sega eve chat-ot i stoi vekje 2 dena neznam sto da i pisham.Znam deka neznae shto cuvstvam za nea a se plasham kako ke reagira koga ke i kazam zatoa baram pomos

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Планираш на чет да и кажеш?HAHAHA pa zatoa e potesko sega eve chat-ot i stoi vekje 2 dena neznam sto da i pisham.Znam deka neznae shto cuvstvam za nea a se plasham kako ke reagira koga ke i kazam zatoa baram pomos![]()
![]()

секако не, и да се случи тоа треба да почнам некоја конверзација нели? а јас незнам како да почнам па затоа барам помош од вас "искусните"![]()
Јас на @Agda Beata сакав да и пишам, ама мислев дека нема да ми врати. И, се премислив. А може требаше, шо знам... од тогаш, па навака, пишувам. Вратиле - невратиле, пишувам.
Ми пишуваат дека на роденден биле, во гужва дека се. Една ми пиша дека на Пресека била, во кризниот штаб. Ама ако...

Still better than "Те сакам ко другар" replies![]()

Да, ама една се “помина“ со сите нејзини другари, и никад не ми одговори НИ така...
ццццц![]()

Ехх, ајде сега еден одговор од девојка...Епа вака, не ми е убаво што ке си признаам но ние девојките сме такви, ако ни обракаш многу внимание, се осекаме како да напињаш. Лично јас сум била во иста ситуација, и што се случи? Дечко ми почна да се оддалечува да не ми обрака толку внимание, да се љути па да не се јави и по два дена. Е тогаш да видиш ти како сум знаела и јас да завртам па да го поканам да излеземе, а до тогаш важеше правилото, јас сум женско ти треба секогаш прв да пишуваш. Така барем ке направи ако и значиш пошо не ни е сеедно сепак ако некого кој го сакаш не ти обрака внимание.@Saladin Те разбрав многу добро. Ти благодарам за одвоеното време и сфатив.
Но, ајде да разгледаме уште нешто. Имам и со неа разговарано на оваа тема, повеќе пати.
Откако сме во врска, јас сум оној што постојано ја бара, иницијатор на средби едно друго..
До сега не сум слушнал од неа такво нешто како на пример: Сакам утревечер да бидеме заедно само јас и ти и слични ствари. Мислам дека ме разбираш. Почнувам да мислам на тоа дека некако ме одбегнува иако не сака да го покаже тоа.
што му фали на никот? јас те прашав за мислење не те прашав за никотСмени си го никот и јас ќе ѝ пишам наместо тебе.

Ова чекав да го видам. Ма да знам дека е така. Од секогаш било.Ехх, ајде сега еден одговор од девојка...Епа вака, не ми е убаво што ке си признаам но ние девојките сме такви, ако ни обракаш многу внимание, се осекаме како да напињаш. Лично јас сум била во иста ситуација, и што се случи? Дечко ми почна да се оддалечува да не ми обрака толку внимание, да се љути па да не се јави и по два дена. Е тогаш да видиш ти како сум знаела и јас да завртам па да го поканам да излеземе, а до тогаш важеше правилото, јас сум женско ти треба секогаш прв да пишуваш. Така барем ке направи ако и значиш пошо не ни е сеедно сепак ако некого кој го сакаш не ти обрака внимание.

Гајле ти е како ќе изреагира....HAHAHA pa zatoa e potesko sega eve chat-ot i stoi vekje 2 dena neznam sto da i pisham.Znam deka neznae shto cuvstvam za nea a se plasham kako ke reagira koga ke i kazam zatoa baram pomos![]()
![]()
ако реагира позитивно супер ...ќе искочиш и ќе напраиш нешто.....
Ехх, ајде сега еден одговор од девојка...Епа вака, не ми е убаво што ке си признаам но ние девојките сме такви, ако ни обракаш многу внимание, се осекаме како да напињаш. Лично јас сум била во иста ситуација, и што се случи? Дечко ми почна да се оддалечува да не ми обрака толку внимание, да се љути па да не се јави и по два дена. Е тогаш да видиш ти како сум знаела и јас да завртам па да го поканам да излеземе, а до тогаш важеше правилото, јас сум женско ти треба секогаш прв да пишуваш. Така барем ке направи ако и значиш пошо не ни е сеедно сепак ако некого кој го сакаш не ти обрака внимание.
Кои девојки? Тие во период на адолесценција? Возрасна и зрела личност нема да трча како мува без глава по некој кој не покажува интерес за неа.
?