Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќути , ние у последните 20 и нешто години само еднаш ја имаме победено Баселона !
Инаку Моес го бива за тие ала Мурињо автобуси , Енрике и неговите 11 џуџиња не се видоа фудбалски . Изведуваа циркуски кружења околу шеснаесет и толку .
Да кажа дека се враќа блинд и рохо, само не кажа кога. Види го интервјуто,го има на апликацијата.кај кажал, има на официјална?
Еве шо кажаОдлично, одлично!
Очекуваш Фалкао да направи нешто а немаше една топка нормално упатено кон него.Тој е таков напаѓач што не се очекува од него да ја помине цела одбрана и да го издрибла голманот па да даде гол.Се гледа дека уште не е спремен да ги издржи дуелите кои ги нема во повеќето други лиги во светот посебно не кај што има играно тој.Ја искрено мислам дека треба да го откупат и очекувам да блесне баш во овој период.Зошто ниκој не го спомнува фалκао и κолκу само очајно изигρа тој не само на оваа него на сите досегашни натпρеваρи освен со њуќасл ептен е очај сеκој дуел го губи од наρеднава очеκувам паκ да го седне на κлупа а ди маρија да го игρа шпиц нешто κаκо ρобен на светсκото,иначе блинд и ρохо спρемни за саутемптон κаже ван гал