Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мојс ја победи Барса без да им даде гол.:pos:
Не требаше да го отпуштиме.:mad:
Сарказам OFF.

Ќути , ние у последните 20 и нешто години само еднаш ја имаме победено Баселона !
Инаку Моес го бива за тие ала Мурињо автобуси , Енрике и неговите 11 џуџиња не се видоа фудбалски . Изведуваа циркуски кружења околу шеснаесет и толку .

Лук Шо пак си го заебал зголбот, боље нека го остаат убаво да му заздрави зашо многу незгодна повреда е, видите што му се дешава на Ројс.Колку побрзо го враќаат толку подолго ќе одмара при најмала контакт/повреда на зглобот.(ова од искуство го зборам)

Исто ко Клеверли :D Ќе се крстевме во него таа сезона кога го заеба зглобот се врати на една утакмица и пак го снема и по пола сезона се врати позаникаде од било кога. Останатото е историја :icon_lol:

Ќути , ние у последните 20 и нешто години само еднаш ја имаме победено Баселона !
Инаку Моес го бива за тие ала Мурињо автобуси , Енрике и неговите 11 џуџиња не се видоа фудбалски . Изведуваа циркуски кружења околу шеснаесет и толку .

Ja имаме 2-3 пати тепано, од гледање на стари видеа памтам гол на Бекам од слободен против Барса, и евроголот на Сколс за победа, у двомечот кога Роналдо погоди пречка од пенал.
Ваљда има уште некоја победа од порано.

http://www.worldfootball.net/teams/fc-barcelona/manchester-united/11/ Во лига на шампиони еднаш а во куп на победници на купови 2 ама тоа пред 20 години , како е да е во последно време не јадеа како чист леб . Здравје , они се и онака у пад на форма а и рестрикциите со трансферите ке ги стегнат уштеповеке . Останува ние да заличиме на шампионски тим и кај е да е ке ги победиме !

Зошто ниκој не го спомнува фалκао и κолκу само очајно изигρа тој не само на оваа него на сите досегашни натпρеваρи освен со њуќасл ептен е очај сеκој дуел го губи од наρеднава очеκувам паκ да го седне на κлупа а ди маρија да го игρа шпиц нешто κаκо ρобен на светсκото,иначе блинд и ρохо спρемни за саутемптон κаже ван гал

кај кажал, има на официјална?

Незнам κаде пρочитав имаше изјава од ван гал деκа е сρеќен што тρојцата му се вρатија ди маρија,ρохо и блинд

Одлично, одлично!

Одлично, одлично!
Еве шо кажа
"We can be very happy because the players are coming back now," he explained. "Angel Di Maria is coming back, Daley Blind is coming back, Marcos Rojo is coming back – so we have more left-footed players, and that we need also. I have to solve every week another problem, and now during a match."

МекНер го зашиле на лице место хаха, браво дете

246966C300000578-0-image-m-20_1420388574019.jpg

linkListItem-0-246A827600000578-370_154x115.jpg

Зошто ниκој не го спомнува фалκао и κолκу само очајно изигρа тој не само на оваа него на сите досегашни натпρеваρи освен со њуќасл ептен е очај сеκој дуел го губи од наρеднава очеκувам паκ да го седне на κлупа а ди маρија да го игρа шпиц нешто κаκо ρобен на светсκото,иначе блинд и ρохо спρемни за саутемптон κаже ван гал
Очекуваш Фалкао да направи нешто а немаше една топка нормално упатено кон него.Тој е таков напаѓач што не се очекува од него да ја помине цела одбрана и да го издрибла голманот па да даде гол.Се гледа дека уште не е спремен да ги издржи дуелите кои ги нема во повеќето други лиги во светот посебно не кај што има играно тој.Ја искрено мислам дека треба да го откупат и очекувам да блесне баш во овој период.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom