Moе мислење е дека картите се малце превисоки,кога за еден Брегович картите беа од 600 денари па нагоре можеле да направаат и за овој вака ама сепак ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе доаѓаат кога има овци за бричење. Многу логично. Ми знаш много волимо Македонце, како се каже оно “ тавче-гравче“!go postuvam dino merlin,no sepak neli e dosta od colic ceca merlin aca lukas joksimovic itn.sekoja godina doagjaat po nekolku pati vo makedonija
pa baska i kartite ne se bas eftini
Поглупава споредба аминКе дојде Дино за два саати ке собере околу 150 илјади евра, што реално за таков вид певаљки е џек-пот. Ако земеме во Македонија дека минимална плата е некаде 8-9 илјади, тогаш по некоја проста математика 30 илјади луѓе во Македонија треба да работат цел еден ден за да го платиме концертот на Дино. Или ако ги поделиме во сите денови од годината 82 работници треба да работат годишно само за Дино.
Слободно одете, дајте му на Дино 82 робови кои ке му работат цела година!
И не е фер вака на празници да ми бришете коментари, јас само сакам да им отворам уши на луѓево.
Немаш ти што да им отвараш очи на луѓето. Кој го слуша и кој може да одвои 900 денари за на Мерлин ќе оди, многу е просто.Ке дојде Дино за два саати ке собере околу 150 илјади евра, што реално за таков вид певаљки е џек-пот. Ако земеме во Македонија дека минимална плата е некаде 8-9 илјади, тогаш по некоја проста математика 30 илјади луѓе во Македонија треба да работат цел еден ден за да го платиме концертот на Дино. Или ако ги поделиме во сите денови од годината 82 работници треба да работат годишно само за Дино.
Слободно одете, дајте му на Дино 82 робови кои ке му работат цела година!
И не е фер вака на празници да ми бришете коментари, јас само сакам да им отворам уши на луѓево.
Извини шо сме пишале дека е скапо, нареден пат нема да се повтори, ветувам...Аман те било скапо ова она,кој има пари и на кого му се иде ќе си иде и крај,божем од вас барам пари на заем па да одам.Ја би одел ама никој не ми иде,ако има некој од овде нека ме исконтактира за идење.А што се однесуа за нашава музика,посебно за забавната зборам е тешко срање.Ќе одам на нивни концерти кога ќе почнат да вадат почесто песни а не еднаш годишно,па прават концерти со туѓи песни.И коа ќе научат да не пеат на плејбек,пример педерчено Владо Јаневски за Нова Година у Охрид,не знам како не му беше срам.
Истото и за тебе важи, ако ти е ефтино иди си и не го тупи тука на форумов со нас шо викаме дека е скапо.Абе ако ви е скапо седете си на форумов и пишувајте си дека ви е скапо, има ли поубо од тоа.
Ако е ниска плати ти 2000мкд ебаве тоа глупаците па и ниска им била цената,За пејач како Дино ценава е ниска.
За Дино и три ќе платам и ич не ги жалам, чуј сеаАко е ниска плати ти 2000мкд ебаве тоа глупаците па и ниска им била цената,... шупелки едни..
Дали даде пари за некој македонски пејач? Дали купуваш македонски производи, дали летуваш во Македонија? Немој со тие шаблон муабети дека немаме квалитетно, затоа што ќе те изедам. Тие српски и босански сељандури сигурно не се во ништо подобри од нашите сељандури. Тој чип на Македонецот не е од сега. Кога се пукаше и делеше Југославија, кога сите нации се спремаа за независност ние уште 5 години после тоа возевме автомобили со југословенски таблици. Роб ќе си остане роб цел живот.Немаш ти што да им отвараш очи на луѓето. Кој го слуша и кој може да одвои 900 денари за на Мерлин ќе оди, многу е просто.
Јас сакав на одам на концертов ама дадов пари за One republic и за на Георгиев сакам да одам...па многу пари ќе ми одат.