Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
sevilla mrtvi celo poluvreme nemozhat gol da i daat na celta so igrach vishe..

Да. Играм да дуплирам, а 2000 не се дуплирани со 3900 ти текнува?
епа добро штом неќеш 1900 плус, ете ти 2000 минус, за 300 денари плус да додадеш една утакмица и со тоа значително да си ги намалиш шансите за добивка е стварно глупа работа

Daj kazete 3,4 koff pred izlegvenje da pisham edno, prejge mi izbegaja 2 ubavi kosarki ama jbg

CHI:Jimmy Butler (personal) is out on Saturday
CHI:Mike Dunleavy (ankle) is out on Saturday
CHI:Pau Gasol and Taj Gibson probable Saturday

Чикаго - Бостон за вечер
Моја сигестија...Играјте индивидуален тотал минус на Чикаго во бетсити 109.5 беше највисоката граница,минус на вкупно кошеви .. Гасол и Гибсон најверојатно ќе играат,но сепак без Батлер и со нивниот стил на прилично бавна кошарка мислам дека не би требало да ја надминат границата...[DOUBLEPOST=1420313081][/DOUBLEPOST]
--------------------
Хјустон - Мајами 1
После синоќешниот дебакл Хјустон ќе пробаат да го подобрат впечатокот пред домашната публика.. Квалитетот е на нивна страна Харден,Хауард,Азиза... Мајами е во лоша форма со 3 узастопни порази...

Шо убаво ми тргна годината ова на најголемиот непријател не му го посакувам.

Автомобилист - Нафтекхимик гостиве над 1,5 гол 1,61
проблемот кај Нафтекхимик е шо одбраната им е туршија затоа и се долу на табела нападот им е доста силен лесно може да плеснат 2 гола е сеа може да е малце проблем шо пред Нова година одложија неколку утакмици поради болест речиси на цел тим веројатно се опоравени 100% сепак коеф за ова е солиден

Магнитогорск треба да е 1 али коеф 1,3 е мизерен Лада го загуби најдобриот играч голманот Ежов али го имаат Глас исто солиден голман а и имат донесено и замена за Ежов секако само ме мрзи да барам сеа

Јокерит 4,5+ 1,65 може ке ја најдам и некаде поголем со оглед дека Јокеррит играат на резултат 3-1 3-2 4-1 итн скоро сиве утакмици треба да помине Минск во серија од 10 победи а и лесно може да се распукаат и двата тима мислам ке излезе без проблеми

И финциве покасно ако иам време ке ги разгледам али Калпа ја играм пак кажав вчера над 4 гола точно 1,62 солиден коеф која сака нека ризикува и над 4,5 Калпа добра во користење на powerplay ситуации вчера Паликаниве утакмициве во последно им се 4-5 гола
Одличен старт на 2015 до сеа
:zloo:

Sevilla - 1 1.65
Atl.Madrid - 1-1 & 3+ 2.25
Porto - 2 1.20

Derby - 1 & 3+ 1.60
Wycombe - 1 1.50

200/2100

Не очекував Derby вака слабо да изигра, посебно со пенал да победи во 93та минута ..

Солидна квота за 5 утакмици ама ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom