Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е со закон изгласано и не е можно да се случи .Повеке логика има да даваат 10 проценти бонус кој го зима владата така би го покриле минусот од 10 проценти .Осеќам за да ги купат играчите ќе тргнат данокот од 10 % и со тоа ќе нанесат голем удар врз домашните кладилници.
Тоа е со закон изгласано и не е можно да се случи .Повеке логика има да даваат 10 проценти бонус кој го зима владата така би го покриле минусот од 10 проценти .
п,с Во пракса повеке шанси има Македонската репрезентација во фудбал да освои светско првенство отколку што би се случило тоа .
Грујо изгласа дека за секоја добивка се оданочува со 10 проценти нему мора да му дојдат тиа 10 проценти во буџет,дали ке ги плака кладилницата во бонус 10 проценти или ти како што е до сега занего е небитно .Ништо чудно и тоа да го направат,немој да мислиш дека е невозможно..едноставно ќе го тргнат данокот од 10% а ќе ти ги земат истите пари на друг начин,ќе се плаќа повеќе провизија и за депозирање на пари и за вадење преку банката и пак математиката иста ќе биди само луѓето да се излажат некако и да уплаќаат кај нив
5 dena veke parite ne mi se pristignati neznam kakov e problemot prv pat povlekuvam i nisto. Sega ke otidam na bet365 da se pozalam da vidam so ke mi kazat...[DOUBLEPOST=1419980278][/DOUBLEPOST]ми одговорија демек божик, нова година и парите ке ми закаснале.. не се брзам ја никаде ке си ги чекам
Сакаш да јадиш казна за недозволено учество во странски игри на среќаparite se stignati, sega ostanuva dilemata da prasam dali tie pari so ke gi dobivam ke moram na krajot od godinata da si platam u UJP
A deka pisuva deka ne e dozvoleno? Koga nema da bide dozvoleno ke bide blokiran sajtoСакаш да јадиш казна за недозволено учество во странски игри на среќа![]()
Пробај пријави ги и ќе ти кажат кај пиши. ПОсле то ако сакаш и тука извести не.A deka pisuva deka ne e dozvoleno? Koga nema da bide dozvoleno ke bide blokiran sajto![]()
Ем прашваш ,ем паметен се прајшA deka pisuva deka ne e dozvoleno? Koga nema da bide dozvoleno ke bide blokiran sajto![]()
Дечки да ве прашам нешто..
Сакам да префрлам од Нетелер на картица моја ама не гледам таква опција,со англискиот скаран сум и слабо разбирам
Make a bank wire withdrawal
Ова ли е?Или па треба да си нарачам нивна картица за да вадам пари.