Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Е па ај ЧАО со настапов! :wink:
За неговите хејтери баш е фразата: Don't hate, congratulate!
Ѕвер!
Многу пати гледам по јутуб коментари во стилот на: The best white rapper ever!
Е па ај ЧАО со настапов! :wink:
За неговите хејтери баш е фразата: Don't hate, congratulate!
Ѕвер!
хитче ми е песнава цела недела, се растурив од слушање, не слушам мн рап ама еминем од мал си го слушам
Зашто бе, што му фали на Лил Вејн човекот не е воопшто лош, има направено баш добри песнички како Get Low и What u gunna do..No Love му е закон. Јесда Лил Вејн, уопште не го сакам, пошо рапува како одерена коза, ниту има харизма, ниту пак рапува за нешо содржајно. Но, нормално Еминем е столбот на песната. Крај!
Where was you when I fell and needed help up?
No love lost, no love found!
Крај е текстот!
А дали си му ги прочитал текстовите?Зашто бе, што му фали на Лил Вејн човекот не е воопшто лош, има направено баш добри песнички како Get Low и What u gunna do..
Песните се добри за во дискотека и да играш пошо имаат таков ритам, али пак ќе кажам не рапува за нешо содржајно, за обичниот живот... секој може да се препознае во текстовите на Еминем. Еминем има ТЕКСТОВИ, а овој е ко одрана коза.get low напиша:Let me see you get low you scared you, scared you
Drop dat ass to the floor you scared you, scared you
Let me see you get low you scared you, scared you
Drop dat ass to the floor you scared you, scared you
Drop dat ass ya shake it fast ya
Pop dat ass to the left and the right ya
Drop dat ass ya shake it fast ya
Pop dat ass to the left and the right ya
Now back,back,back it up
a back,back,back it up
a back,back,back it up
a back,back,back it up
Now stop ( O) then wiggle wit ya
Нормално дека неговите песни не може да се споредуваат со тие на Еминем, но сепак имаат убавина и успеваат да кренат адреналин и да во право си дека имаат баш добар ритам.А дали си му ги прочитал текстовите?
Песните се добри за во дискотека и да играш пошо имаат таков ритам, али пак ќе кажам не рапува за нешо содржајно, за обичниот живот... секој може да се препознае во текстовите на Еминем. Еминем има ТЕКСТОВИ, а овој е ко одрана коза.
Мојата поента е дека песните на Еминем имаат душа, зашто зборуваат за животот, за проблеми, за нешто што вистински постои, немаат материјализам во нив и кучки и генста живот.Нормално дека неговите песни не може да се споредуваат со тие на Еминем, но сепак имаат убавина и успеваат да кренат адреналин и да во право си дека имаат баш добар ритам.
Greska si druze ovie dva hita se na Lil'Jon, a za Lil Wayne hits moze da se kaze Lollipop, My Life (so The Game), Go Dj, Fireman...Зашто бе, што му фали на Лил Вејн човекот не е воопшто лош, има направено баш добри песнички како Get Low и What u gunna do..
Хахаха, да, да, а јас па само си го копирав текстот уопште не го ни регистрирав моментот. :pos2:Greska si druze ovie dva hita se na Lil'Jon, a za Lil Wayne hits moze da se kaze Lollipop, My Life (so The Game), Go Dj, Fireman...
Ех грешки се случуваат, луѓе сме не сме безгрешни, како и да е овој лил вејн не е воопшто лош.Greska si druze ovie dva hita se na Lil'Jon, a za Lil Wayne hits moze da se kaze Lollipop, My Life (so The Game), Go Dj, Fireman...
Иначе закон ми е овој дел од текстот на No Love...Look at these rappers, how I treat them
So why the fuck would I join them when I beat them
They call me a freak because
I like to spit on these pussies fore I eat them
Man get these whack cocksuckers off stage
Where the fuck is Kanye when you need him?
Snatch the mic from him, bitch I’mma let you finish in a minute
Yeah the rap is tight
But I’m fucking with the greatest verse of all time
So you might want to go back to the lab tonight and um
:pos2:Where the fuck is Kanye when you need him?