Еминем

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.202
25 to life e едноставно перфекција. Респект.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

Значи го обожавам бе човекот, едноставно го обожавам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За мене секогаш ќе биде еден од најдобрите рапери. Текстовите бе! Генијален ум само може такви текстови да пишува!

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Не го слушам многу, но сепак Еминем си е Еминем:) песнава ми е цело време на рипит, ептен ми се свиѓа, дури и во хит на денот си ја стаив:pipi:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Многу е добар дисот за Мараја Кери, незнам како не сум го слушнал до сеа.. посебно последниот дел.

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Еминем.. хм... има добри стари олд скул албуми... не е толку лош како сите шо мислат.. дури и тие шо не се му ги слушале сите албуми...јес да беше свртел малку на комерцијала.. али со последниот албум мислам дека сака да се враќа назад како шо беше пред 6-7 години.. :)

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66

една песна од еминем барам. ритамов нешто ко ова е / ве молам кажете ако ви текни.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
najdobrion raper
toa go znaat tie so znaat so e rap tia so ne znaat moze da zboruvaat se kako na primer jas ne znam vo rok i metal i sega um da solam
respekt eminem

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Мислев дека ова ќе е срање но...

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Да бидам искрен ..разочаран сум ! ито премнооогу ! не е тој Еминем што го знаеме сите ..албумов ..катастрофа !
Го исслушав албумот ..не ми е убав ..ич ! ..само Not Afraid можам да речам дека е добра ..
Не е истиот Ем. со кого почнав да слушам рап ..
Не е истиот Ем. кој ми покажуваше како се прави тоа ..
Еминем ..најверојатно ова е за пари ..за поголема публика ..за нова публика ..не размислувајќи за нас ..кои „плачеме“ за парче добар рап ..
Разочаран ..
А најтрагично е тоа што Еминем има квалитет ! Го има докажано тоа ..го имаме сватено ..но, зошто нема квалитет во овај албум ? не го користи својот квалитет ..штета за Ем. поголема за нас ..
разочаран сум ...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.378
Поени од реакции
4.924
Да бидам искрен ..разочаран сум ! ито премнооогу ! не е тој Еминем што го знаеме сите ..албумов ..катастрофа !
Го исслушав албумот ..не ми е убав ..ич ! ..само Not Afraid можам да речам дека е добра ..
Не е истиот Ем. со кого почнав да слушам рап ..
Не е истиот Ем. кој ми покажуваше како се прави тоа ..
Еминем ..најверојатно ова е за пари ..за поголема публика ..за нова публика ..не размислувајќи за нас ..кои „плачеме“ за парче добар рап ..
Разочаран ..
А најтрагично е тоа што Еминем има квалитет ! Го има докажано тоа ..го имаме сватено ..но, зошто нема квалитет во овај албум ? не го користи својот квалитет ..штета за Ем. поголема за нас ..
разочаран сум ...
За се си во право.
НО да размислиме малце, Еминем се докажа многу пати кој е и што е. Човекот во години си е :smir: и мора сега вака со покомерцијална музика да направи повеќе пари и да придобие уште повеќе фанови. Ќе ни фали стариот Ем на сите, но тоа е тоа да се надеваме дека за брзо ќе излезе негов наследник, а не да ги слушаме оние кои моментално се се освен рапери.позз

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Абе читајте ги текстовите не само така да кукате тука.

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Абе читајте ги текстовите не само така да кукате тука.
Relapse или Recovery ?
И второ... попрај ме ако грешам, али јас колку што знам Еминем одсекогаш одел контра на тоа шо е модерно во музиката, сега звучи како сите останати ( патетично), секогаш знаел да направи нешто шо никој го нема видено.... ок, немој погрешно да ме сватиш, веќе е стар за да биди мистер скандал али и многу е касно да го прај ова сега шо го прај.... сентиментален... па то е спротивното од Еминем..... имал во албумите наназад можи по една песна таква али била и че остани хит уште многу години... и само спореди тие песни со новиов албум.... новиов албум цел заедно не е ни осмина од на пример .... Sing for the moment да речиме.... порано ги сереше сите можни поп пејачи и пејачки а сеа прај песна со Рајана.... шо е та толку посебна.... Бртини барем похардкор е ( зборувам за бричењето на главата :) ).... aли то е то воглавно... Relapse ми е албум каков шо треба да изгледа.... Recovery е само лош обид.... жал ми е шо ова го викам пошто со него почнав да слушам рап и се надевав дека никогаш нема да ме разочара....

Kajgana Shop

На врв Bottom