Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Штом џони ја има 1 да не се нервират тие шо ја имат уплатено 1 значи секак испага ако треба и во 90+6 ке испадне само за џони да фати. :D

Штом џони ја има 1 да не се нервират тие шо ја имат уплатено 1 значи секак испага ако треба и во 90+6 ке испадне само за џони да фати.
:pos:..Да да нема грешка

Вчера во тема добивка пишав дека на бет365 се поголеми квотите на азиски од конечен и goal line од match goals. Така било затоа што бет365 на азиските квоти има помала маргина од оние стандардните. Тие што ќе си ја зголемите добивката за некој процент пишете ПП да ви даам бројче еден кредит да почастите :D

A мене шо ме ебна денес глеајте 2+ цела утакмица прв пат сезонава играат под 2 баш денес а ги имав изиграно цела втора и прва дивизија плус Ренџерс и Коуденбит
aWJFnCU.png

Да ве прашам едно нубско прашање за кое не сум сигурен. Првпат ставам контрахенди, на Вест Хем - Арсенал. Сега дали тоа значи дека Арсенал ако тепа 2 или повеќе разлика типот ми е губитен, а за секој друг исход ми е добитен?

Леле напорни сте стварно со ова хендикепиве, последен пат објаснувам. Хендикепот се однесува на домаќинот, ако е со предзнак - се одзема од головите на домаќинот, во спротивно се додава. Ако на пример играте Арсенал(домаќин) (-1.5) 2 значи си добитни сте ако Арсенал тепа само 1 гол разлика или не тепа.

Леле напорни сте стварно со ова хендикепиве, последен пат објаснувам. Хендикепот се однесува на домаќинот, ако е со предзнак - се одзема од головите на домаќинот, во спротивно се додава. Ако на пример играте Арсенал (-1.5) 2 значи си добитни сте ако Арсенал тепа само 1 гол разлика или не тепа.
На европски хендикеп мислев. H1 (1.0) е типот.

Задар-МЗТ 2 вреди да се проба, МЗТ полека полека прави одлична екипа, Задар не е ништо посебен, па со Пеџа, Шеховиќ, Синовец можи да изненадат...

@Џони Вчера рече ќе ја пишиш Селтик и стално ко ќе пишиш било кој очекуваш противникот да распукал од шо си малер :pos::pos: и ете Селтик 0:0 за ракометите знам партал те прават. Другар дефинитивно тебе не ти оди во коцката, ама зато викат кој нема среќа во коцката има во љубовта :coffee:

јас си фатив денеска, кур си фатив ебате селтик ебате знаев ги гледав прво полувреме дека ќе ја ебат работата. Цело време опуштено играа во стил кој сме ние. И ето така магично ми зедоа добивка од 3400 денари КУРАЦ ДА ОДАТ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom