Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Која криминална игра ја играат овие Дарушафака се да им *бам, а и Галатасарај па играат како последна утакмица да им е
Се надевам ќе им се повреди некој од овие прва постава па после во Вторник нека играат со Кристијан Николов против Жалгирис.

Ако излезе Селтик Х2 ептен ке ми е криво шо не ја уплатив
Иам едно со шкоти 2+ иам само една од прва лига и таа ми е 0-0 само Килмарнок на другите берем има по 1-2 гола

Ако излезе Селтик Х2 ептен ке ми е криво шо не ја уплатив
Иам едно со шкоти 2+ иам само една од прва лига и таа ми е 0-0 само Килмарнок на другите берем има по 1-2 гола

Дека јас ја пишав 1?..нормално дека ќе заврши X2 не се будали да победваат[DOUBLEPOST=1419697084][/DOUBLEPOST]
Значи кога го чекам селтик 1 и т1 тие дебилите мора да ме ебат, кузнае дали ќе дадат 2 гола ги гледав играат на заебанција демек премногу сме јаки за вас и гол неможат да дадат

Очекувано..да ја немав јас пишано сигурно 5-0 досега ќе беше

Дајте некои типови за утре да уплатам, ми треба 1000че да си ја купам Скајрим на стим :D

Те приметив во последно во форма си и затоа сакав да ја играм :icon_mrgr:

Види ја на 1.15 коефициент ја изиграв 1,и 80-та минута дојде и сеуште 0-0 си спие..зарем не е страмота ова шо ми се случува?..зарем не сум греота и јас да фатам некое ливче[DOUBLEPOST=1419698362][/DOUBLEPOST]
Рано е, ќе си тепа Селтик

другар уште 10 минути има за играње, не 70

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom