Еминем

Член од
12 ноември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
0
Eminem...Eminem e daleku od KRS ONE Eminem deckoto ima magicno flow kine i freestyle e dobar ama aj da pogledneme po detalno t.s.realno ne gleate deka site golemi raperi toes muzicari na krajot gi ubivaat,umiraat,ili se razboluvaat primer se...

2pac
N.BIG
Tose Proeski
Eminem
Michael jackson
i mn drugi se britney padnaa u depresia pa edno drugo ima mn slucki a KRS ONE se uste si rapuva,si zivee srekno da li gi svkjjate poentite na negovite pesni inaku covekot e evangelist ima pesna svedostvo koga minele nekoji gangsteri tamu ja ubile kerkata,pastor tuka bil vo blizina se pomolil i kerkata mu voskresnala so sakas pojke...tesktvoite na krs one se daleku od...maliot eminem.

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
па одговорот е лесен: зс глумеше опасен рапер , криминалец и незнам што 100% завршил во некој ендек пун со олово и дупка у глава :pos2::pos2::pos2::pos2:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
појма неам
И ја исто...:pos:

- абе еминем никат не би не е а и нема да биде нешто, од увек го слушале ,,сељачана,, и ќе продужа такви да го слушаа т.е тие што не се разбираат од музика...

п.с не сакам никого да навредим со ова, ја слушан секаква музика а и рап, ама Еминем никат не сум го слушал како и Фифти Сент , Доктор Дре и компанија бидејќи тие се комерцијала и никат не праеле добра музика, и од секоаш андерграундот бил доста подобар и ја покажувал вистинската слика за рапот, хоп хопот и сл...:smir:

V

Viktoranius

Гостин
Се читам, ама ти не си при себе по се изгледа.:smir:

Ајде дај ми линк од комерцијала песна на Еминем?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Се читам, ама ти не си при себе по се изгледа.:smir:

Ајде дај ми линк од комерцијала песна на Еминем?
батка нема што да ти давам линк, сите песни му се комерцијални, тој е еден од тие апла комерцијалисти, а ти ако незнаеш што е комерцијала не ми враќај со вака смешни постој :pos2:

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Колку си сигурен за болдираното? :pos2::pos2::pos2:
100 %

батка нема што да ти давам линк, сите песни му се комерцијални, тој е еден од тие апла комерцијалисти, а ти ако незнаеш што е комерцијала не ми враќај со вака смешни постој :pos2:
Pa ne davas link zs nemozes da najdes komercijalna pesna od nego!!!:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom