Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Овие Газиантепспор ќе победат? 1-1 е на полувреме.

Седам прееска се мислам пола саат дали Beal дали Wall да ги ставам over, си викам ај повеќе асистира Вол ќе го стаам другиов плус. И нормално, за 8 минути Вол 7 поени.:yid::yid::yid::yid::yid::yid:

Седам прееска се мислам пола саат дали Beal дали Wall да ги ставам over, си викам ај повеќе асистира Вол ќе го стаам другиов плус. И нормално, за 8 минути Вол 7 поени.:yid::yid::yid::yid::yid::yid:
ili sepak ne zgreshi :D

Wall 18.5 + Имаше 9 поени после прва четвртина, и за 6 минути во втора само еднаш шутна на кош
ццццццццццццццццц

Во цела оваа тапа понуда денес само Нижњи е убава двојка. Во добра серија се, плус се далеку поквалитетни од Зенит. Очекувам сигурна победа.
Screenshot_2014-12-25-19-13-49.png
Секaд кoa пaѓaм нa бaскет е истoтo срaњe, нa тимoт кoј штo сум игрaл у еднa 1/4 му се случувa meltdown :/

Исто кој игра живо нека проба оваа Пенза 2ка од Хокеј Русија ВХЛ играчи одбиле да играат па со млади играат овие сеа мислам дека ја нудат во живо за обложување од 5 почна сеа и водат 1-0 глеам немаат многу ротација па во продолжение мое да паднат само 3 постави иматт
Си помина тешко дека некој испрати мене ме мрзеше да одам и незнаев дали работат сигурно Бетсити
утре има доста од КХЛ и енглези фудбалите 2+ и 1+ прво
:zloo:

Си помина тешко дека некој испрати мене ме мрзеше да одам и незнаев дали работат сигурно Бетсити
утре има доста од КХЛ и енглези фудбалите 2+ и 1+ прво
:zloo:

Вака како што гледам на прво само Казан ми делува убава 2јка..другите оставам на тебе да ги анализираш и да ги истипуваш :D

Се мислев меѓу Вол и Лав и го одбрав вториот, ако ме заебе само он ќе ми биде криво

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не знам дали се нови игри или ја првпат ги глеам, у Моцарт стаиле полувреме - крај за НБА. Ја стаив Вашингтон 2-2 на 1.9 со Вол +.

A na sto se Oklahoma..Bez promasaj od igra za sega :lut:

Ovoj Adams gi utepa so horok,a uspat iljada cekori pravi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom