Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Коа видов дека си пишел мислев ни носиш некоја проверена информација за некој трансфер, пошо досеа сите ти се погодени :D
Досега 4 засилувања, двајцата од Шкупи, бразилецот, и еден млад 22 годишен голман, мислам од Швајцарските лиги.

Досега 4 засилувања, двајцата од Шкупи, бразилецот, и еден млад 22 годишен голман, мислам од Швајцарските лиги.

Кој бразилец, тој што беше на проба?

Голманот е Енес Азизи.

Znaci od Shkupi ke dojdat i Demiri i Adili taka @Ali Pasha ?

Za prviot slusnav deka za 20.000€ sme go kupile a ke zema 1.500€ mesecno, ne sum siguren, taka mi rekoa.
A za Mevlan Adili dali e sigurno? Se zboruva dobro za deckoto, jak e.

Isto taka, ne znam dali se spekulacii no pokraj toj brazilecot Juffo sto e na proba, i drug brazilec sme go kupile ama posle nova godina ke se znaat podobro rabotite.

Besir Demiri nov igrac na Shkëndija

Besir-4.jpg

Besir-5.jpg

A toj drugiot!?Adili se vikase mislam!? So nego bidna nesto!? Dobar stoper izgledase

A toj drugiot!?Adili se vikase mislam!? So nego bidna nesto!? Dobar stoper izgledase

Spored @Ali Pasha Mevlan Adili e nash igrac, no ajde neka potvrdi uste ednas, ili nekoj od fanovite na Shkupi sto se vo forumot. Shverceri se kategoricno protiv negovoto zaminuvanje, mu pobara na rakovodstvoto za itno vrakjanje vo klubot na defanzivecot Adili, sto znaci Shkupi i Shkendija si imaat postignato dogovor?

Spored @Ali Pasha Mevlan Adili e nash igrac, no ajde neka potvrdi uste ednas, ili nekoj od fanovite na Shkupi sto se vo forumot. Shverceri se kategoricno protiv negovoto zaminuvanje, mu pobara na rakovodstvoto za itno vrakjanje vo klubot na defanzivecot Adili, sto znaci Shkupi i Shkendija si imaat postignato dogovor?

Ако е веќе наш играч тогаш немало постигнат договор помеѓу клубовите бидејќи Адили е слободен играч!

Со Кавдански е прекинат договорот.

Денес клубот со подароци за децата со посебни потреби. Усеини, Бејтулаи и Мурати заедно со спортскиот директор Мустафи беа тие кои ги однесоа подароците.

004.jpg

08.jpg

Најки е најубава опрема за око. Одличен потег е договорот со нив.
Ме интересира како се стигнува до договор со нив, знае некој?

Најки е најубава опрема за око. Одличен потег е договорот со нив.
Ме интересира како се стигнува до договор со нив, знае некој?
Немаат договор, си ја купуваат опремата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom