Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто ?? Баш ме интересира.

Не реков дека е лош го имам телефонот, рамката е премногу нежна капачето за полнење брзо се кине ја од ибеј си нарачав две за резерва да ги имам, али во тој ценовен ранк ноте 3 бољи избор него ли с5

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Mislenja za Samsung Galaxy Ace 4 ?

Не мислење. Ќе наведеш за што ти треба? како ќе го користиш? што ти е приоритет кај еден телефон? која цена е? колку пари планираш максимум да потрошиш? на која тарифа?

Не мислење. Ќе наведеш за што ти треба? како ќе го користиш? што ти е приоритет кај еден телефон? која цена е? колку пари планираш максимум да потрошиш? на која тарифа?
Mi treba najveke za zvuk. Da se slusa koga zvoni i silno da vibrira. Isto i kamera. Dal ima dve kameri. Za cena neznam kolku na rati planiram da go zemam od Vip. I sea edno offtopic dal moze da si go koristim mojot broj za pretplata?

Isto ke mi treba i za snimanje videa.

Не реков дека е лош го имам телефонот, рамката е премногу нежна капачето за полнење брзо се кине ја од ибеј си нарачав две за резерва да ги имам, али во тој ценовен ранк ноте 3 бољи избор него ли с5

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Рамката на сите Галакси телефони до сега е осетлива на гребење и удари. Затоа постои футрола, бампер. Капачето за полнење, значи го користам тел. неколку месеци и немам никаков проблем со неа. Е сега ако ја тегнеш со сила, тоа е друга работа, нормално дека ќе се скине.
Така да, не држи муабетот.

Да те поправам, на сите од старата генерација. На Alpha и Note 4 не се гребат, не се од пластика.

Ај ми треба совет некој. Телефонот што сакам да го земам најмногу ќе го користам заради камерата. Се мислам меѓу лумиа 930, самсунг с4 , лумиа 1020, сони з, ајфон 5,г2 мини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom