Процесорот ти е боље и од претстојниот Sandy Bridge на Intel РОФЛИ ја иам еден од НАЈјаките лапови тука
CPU: Intel Pentium 1.6Ghz
RAM: 504mb(512 default)
VGA: Некоја од Intel со 128мб ram
HDD: 60gb
Optical Drive: DVD-RW
Друго е мање битно
Па за разлика од конфигурацијата(персоналниот компјутер) што ја имам можеби ми се чини дека лета ама не е за фрлање 2,4 гигахерци двојадренХахаа....убо се изнасмеав...можда е солиден процесорот, ама дека лета...
(Иначе останатиот дел од конфигурацијата е добар за лаптоп)
хахах јака конфигурација, просто да се смееш на мојот :pos2::pos2::smir:CPU: Intel P4 core2duo 2.66 ghz
VGA: GeForce 512
RAM:1 gb
HDD:160gb
DVD-Asus
Монитор-Lcd SAMSUNNG
Злобно, злобно, јас сакав само да дадам споредба во однос на персоналниотНе се насмеав за кофигурацијата туку на коментарот на Мастер-Р....ти пиша Лета процесорот и малце се пошегувавме со тоа :3:
Да, да конечно :pos2:Епа сеа тоа е...се разбравме на крај барем нели?
А лаптопот не е персонален компјутер?Персоналниот ми е за никаде
процесор 1,9 GHz
Интегрирана NVidia графичка картичка
Хард диск едвај 80 гигабајти цццц, 512 рам
не можеш на раат да седнеш на нет на секои 10 мин кочи
Ама не седам многу на него, само кога немам избор инаку на лаптопот си седам и стварно е топ!
Се заботи за Тошиба марка
Процесор CPU T4400 2,4 дуал кор(лета!)
RAM memory 2 гигабајти надоградена на 4 гигабајти
HDD 500 Гигабајти
Wireless LAN (802.11b/g/N)
DVD Super Multi (Double Layer) drive
Графичка Ati Mobility Radeon 512 MB малце е слаба
Оперативен систем: Genuine Windows® 7 Home Premium
Оофф леле се праите како ништо да не разбирате, не сакам да развлекувам, ама ајде за тие малку понеинтелигентните ќе објаснам персонален компјутер-мислев на десктоп компјутер, сфаќаш, оној што има куќиште хахаха:pos2:А лаптопот не е персонален компјутер?
Мммм.... а не прочита дека имам и дескоп PC. Со четиријадрен C2Q Q8200 на 2.33GHz X4 = 9.32GHz, за разлика од твојот на 2.4GHz X2 = 4.8GHz муххахахаПа за разлика од конфигурацијата(персоналниот компјутер) што ја имам можеби ми се чини дека лета ама не е за фрлање 2,4 гигахерци двојадрен
Сепак за разлика од твојот е измислен хахах
Поарно викај си го десктоп ако пита некој кажи оној со кучиште.(тато го вика така:pos2 А па и едно дете ме прашува вчера: „Што имаш ти компјутер или лаптоп?“Оофф леле се праите како ништо да не разбирате, не сакам да развлекувам, ама ајде за тие малку понеинтелигентните ќе објаснам персонален компјутер-мислев на десктоп компјутер, сфаќаш, оној што има куќиште хахаха:pos2: