Па не е ефтино у секој случај али вреди според мене, многу е брз :smir:Аман бе колку пари даде за компјутерот, стварно ти е high-end!
Што пари го зеде овај слична конфигурација е и мојатаProcesor: Amd athlon(tm) 64 x2 Dual Core Processor 5000+ 2.61Ghz
матична: (само матичната некако не ми лега на срце:wink
1,75 Гб Рам
хард диск: 160 Гб Екселстор + 40 Гб Макстор
Принтер: Epson Stylus DX 4200
интегрирана графичка Nvidia GeFrce 6150SE
Genius глувче и тастатура
Презадоволен од Goldy сараундот:helou:
Овој го земав како замена за стариот. Го дадов стариот(не можам сега да пишам што конфигурација беше зашто немам појма) + доплатив 9000! Од стариот ПС ми останаа маусот и тастатурата и кутијата на куќиштето :helou: Од како ја земав оваа конфигурација не сум задоволен од напојувањето, зашто земам 2 пати до сега некое чкарт од 500 W за 800 денари. Сега еве собрав некој денар да си земам асално Cooler Master!Што пари го зеде овај слична конфигурација е и мојата
и јас сум презадоволен
Овој го земав како замена за стариот. Го дадов стариот(не можам сега да пишам што конфигурација беше зашто немам појма) + доплатив 9000! Од стариот ПС ми останаа маусот и тастатурата и кутијата на куќиштето :helou: Од како ја земав оваа конфигурација не сум задоволен од напојувањето, зашто земам 2 пати до сега некое чкарт од 500 W за 800 денари. Сега еве собрав некој денар да си земам асално Cooler Master!
Едит: Ти што конфигурација имаш?
Ова е мојатаCPU: AMD Athlon(tm) 64X2 Dual Core 4200+ 2.21 GHz
MOTHERBOARD: M2N-E packet asus
VGA: GeForce 7600 GT 256 DDR3
RAM: samsung 2 GB
HDD: 250GB
PSU: 480W
Монитор: HYNDAI 19"
4-5 години ми е стар:smir:
Добра конфигурација само убаво си го платил пред 4-5 години или?Ова е мојата