Колку е битна висината?

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.170
Поени од реакции
13.780
Сите моми викат оти не е битна додек не си фанат четворен маж за дечко, па висок, па со рачишта, па да може да ја носе како вреќа компири на рамо. Да може да му се изгубе у прегратката, конечно да се стопле. :D:D:D

Битна е. Ного е побитна отколко шо сакате да си признаете. :)
Еве мојот е 7см понизок од мене и помал, ама со своите рамена својот глас а и целото искуство го доживувам секогаш како постар и поголем :) се губам во него исто ко да е 2м :)

п.с. Не носам штикли ни под разно

Никогаш, ама баш никогаш нема да ме интересира како изгледам за другите ако јас сум среќна, зашто на крај јас ќе бидам таа што ќе биде со него, не другите. Зарем да бидам со некого само за да го задоволам мислењето на околината? Ќе бидам со тој што ми одговара :)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Јас девојките испод 1.65 воопшто не ги заприметувам колку и да се убави...исто како да не постојат

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Висина како висина е битна секако јас сум 1,86 тука некаде горе долу сигурно не би било океј да имам девојка на пр од метро и паштета поточно 1,65 :) Малку би било глупаво. Бидејќи не дека мене ќе ми биде лошо ако имам со таа висина девојка него нејзиниот врат ќе претрпува многу големи болки :D

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Па 1.65 е ок висина за девојка,јас сум 1.9 висок до сега ни една девојка со која што сум бил не била пониска од 1.7 јас обожавам високи девојки :pipi:

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Prezadovolen sum od mojata visina 184cm i mislam deka za masko toa e sovrsena visina i za obleka i za sve...vo red e i da si 190 ama ni santimetar poveke,ama pa zatoa ke imas malku problemi okolu devojkite koi kaj nas se vo prosek 167-170 visoki...a sega jas sto ne sakam devojki so visoki potpetici toa e veke sasvim druga rabota.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Prezadovolen sum od mojata visina 184cm i mislam deka za masko toa e sovrsena visina i za obleka i za sve...vo red e i da si 190 ama ni santimetar poveke,ama pa zatoa ke imas malku problemi okolu devojkite koi kaj nas se vo prosek 167-170 visoki...a sega jas sto ne sakam devojki so visoki potpetici toa e veke sasvim druga rabota.
Haha so zboruvas be ti... Nikogas ne sum imal Problem so devojki lolz, visina od 1.84 e Ok a 1.9 e podobro 100pati, mozam da te gledam od povisoko a ti mene od ponisko

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Haha so zboruvas be ti... Nikogas ne sum imal Problem so devojki lolz, visina od 1.84 e Ok a 1.9 e podobro 100pati, mozam da te gledam od povisoko a ti mene od ponisko
Pa ete ti klasicen primer deka visokite momci znaat da bidat i malku glupi.

Jas nikade ne rekov deka 190 e loso,,samo rekov ni santimetar poveke od toa,,a za taa tvoja intelegencija sto ja imas ti ne bi mozel ni dzudze od visoko da poglednes a kamoli mene ;)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Pa ete ti klasicen primer deka visokite momci znaat da bidat i malku glupi.

Jas nikade ne rekov deka 190 e loso,,samo rekov ni santimetar poveke od toa,,a za taa tvoja intelegencija sto ja imas ti ne bi mozel ni dzudze od visoko da poglednes a kamoli mene ;)
Me narece glup, fala ti

Член од
19 декември 2014
Мислења
51
Поени од реакции
52
И за мене висината е битна. Јас сум 178 висока и сакам повисоки мажи. Жал ми е за оние со 160 и подоле како мравки ми изгледаат :kezec:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Битно е само да не е понизок, се друго се прифаќа. :D
Мојов е 5-6 цм повисок, има среќа што ретко сум на штикли.

Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
:pos:Додека ја читав темава си помислив дека живеа во Скандинавија, а не во Македонија.
Секоја девојка над 170, а маживе над 180. мммда

Член од
8 јуни 2013
Мислења
299
Поени од реакции
198
Порано си имав некој си комлекс ради висинава моја (160) али како си поминува времето се повеќе се навикнувам и си се прифатив ваква каква што сум , а и плус приметувам дека ова е некој просек кај женски и дека има и доста пониски од мене , плус не личам дека сум ниска ради тоа што сум прилично слаба а и со штикли сум си таман. Инаку немам проблем со висината кај машките зошто сигурно нема некој понизок од мене :icon_mrgr:

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Порано си имав некој си комлекс ради висинава моја (160) али како си поминува времето се повеќе се навикнувам и си се прифатив ваква каква што сум , а и плус приметувам дека ова е некој просек кај женски и дека има и доста пониски од мене , плус не личам дека сум ниска ради тоа што сум прилично слаба а и со штикли сум си таман. Инаку немам проблем со висината кај машките зошто сигурно нема некој понизок од мене :icon_mrgr:
Има маче, јас бев во трето понизок од тебе, требало само да ми се кажеш, останатото на мене остави го. Јас ќе сум те научел да играш џамлии и кои финти да ги користеш за криенка и горенка.[DOUBLEPOST=1419499204][/DOUBLEPOST]Колку по висок човек, толку поголема можност да доживее срцев удар, во историјата на џиновите (високите луѓе) имало многу луѓе што на 15г. виле 200цм. и живееле до 23-24г. кога имале 260цм. и умреле од тоа што срцето не му држело толку пумпање. Јас со моите 180цм. мислам дека ќе живеам до кај 65-70г. освен ако некој или нешто не ме убие, значи мислам на наприродна смрт. Женска ми мислам дека ќе живее исто колку мене бидејќи е пониска за 3-4цм. што и дава плус живот, ама има пушено цигари и тоа и го намалува животот. Значи или во ист ден ќе си умриме или ќе ја зафркавам ако умре ден-два пред мене :).

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom