zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.511
- Поени од реакции
- 6.327
Само кај нас брзава храна е луксуз. И никаква логика неможам да најдам кон која таргет групата на потрошувачи целат со оброк од 249 денари
?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кон поголемиот дел од тие што ќе пцујат на темава и вооптшто од младината како најголем таргет луѓе кои не ги заработуваат парите што ги трошат туку им ги даваат од дома, е од таму ќе ги вадат парите. Во Македонија повеќе гледа секој да се искурчи и да се сликне некаде откако дали вреди нештото. Тука битно ти е да му донесеш име, да најдеш 100тина души кои ќе направат филм во градот дека твоето место е фаца место, дека јадењето е бла бла бла (небитно дали се работи за бизнис со храна или било што) и имаш еден куп македонски овци што ќе ти го полнат џебот. На кеј сметаш дека вреди да платиш Нескафе 130-150 денари? Вреди да платиш пилешки прсти 190 денари или цезар салата 150 денари (четвртина марула 5 денари, кубети 10 денари, 100гр пилешко 20 денари, се на се не фаќа ни 40 денари, а плаќаш 150 денари во земја каде на не повеќе од 30% од вработените им чини часот работа повеќе од 150денари, па да не ги заболи да го платат тој оброк (ако може да се каже оброк бидејќи ни дете од 2 години нема да се најаде)Само кај нас брзава храна е луксуз. И никаква логика неможам да најдам кон која таргет групата на потрошувачи целат со оброк од 249 денари?
Како е ова е повеќе канцерогено од рандом сендвичарите кај нас кој не го мењаат маслото цел ден,или понездраво од бурекотКанцер.
Од убавиот канцерКако е ова е повеќе канцерогено од рандом сендвичарите кај нас кој не го мењаат маслото цел ден,или понездраво од бурекот?
И овие ќе спаднат во една моја непопуларна група................ЈОК (така се вика групатаКако да не ги обесиш на плоштад јавно? Дали се нормални и озбилни морониве?
Може да се случи да влезам, за да го искористам wc-тоИ овие ќе спаднат во една моја непопуларна група................ЈОК (така се вика групата).
Нити имам намера, нити ќе идам со намера некогаш.
Е сега, ако ти/некој рандом со кого сум излезен па почне да ми плаче “ајде бре, ми се јаде“ може да се случи да им влезам во дуќанот. ................ и то![]()
И вили се преценети, со помфрит ако искомбинираш отидоа 150денари и тамуЗлатна лажичка да не иде со бургеров?
Супер е тоа што храната се подготвува без зејтин и е некоја поздрава варијанта, воа - ноа, ама сепак е премногу.Иначе амбалажава со помфритот ме потсеќа на Muchacho Potato.
Некој погоре го има спомнато Бургер Кинг... мех, храна за глувци.Море иди у Вили, Господ да те види.
![]()
Тоа вистина... ко што си набројал погоре, дека во глобала се' е преценето. Ама кога ќе видиш, боље за тие пари да земеш од таму и да се најадеш, него ли некое минијатурно бургерче со 3 компирчиња.И вили се преценети, со помфрит ако искомбинираш отидоа 150денари и таму
7ка исто, макар што нивните за разлика од Вили, иако се со ѓубре месо за тие 150 денари најадуваат.