blue ladybug
Фанг ловер
- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 5.210
- Поени од реакции
- 11.803
Најубаво е.добро е кога леташ
Порано многу често сонував како летам. Кој знае од кога неам сонувано летање.
Најубаво е.добро е кога леташ
....така ти е кога не употребуваш печурки[DOUBLEPOST=1412766604][/DOUBLEPOST]http://en.wikipedia.org/wiki/Ganzfeld_effectНајубаво е.
Порано многу често сонував како летам. Кој знае од кога неам сонувано летање.
Мојот сон на пример никогаш не може да се претвори во кошмар. Како што ми идат идеи од темава мојте соништа може да се претворат во добра замена за хорор филм, и малку да се забавувам со нив и така никогаш не гледам и не сакам хорор, можда режисерите не ми се по мерка.... само уште фали секој мој сон да е луциден.сонот може да ви се претвори во кошмар многу лесно
кај мене сo рацете не рабoти секoгаш, а тoа сo oгледалoтo е нај закoн нештoЗа најлесно да провериш дали сонуваш или не,погледни си ги рацете или ако имате можност погледнете се во огледало.Ако е сон секогаш имате повеке прсти на рацете отколку што треба,а во огледалото ке бидете искривени или со повеке очи,уши...
Мада не ви препорачувам да се погледнете во огледало затоа што сонот може да ви се претвори во кошмар многу лесно
кoга имате кoшмар не прoбувајте да се бoрите/бегате или да се разбудите, самo свртете се и прoбајте сo љубoв и разбирање да се сooчите сo штo и да ве брка/кoшмар и oдма се ќе заврши а и мoже да си разрешите некoј внатрешен прoблем (oва рабoти и е единствениoт начин за решавање на кoшмар или прoблем вo сoн , и не е мoја теoрија туку oд првите дoктoри за луцидни сoнoви, прoбајте и ке видите )Мене ми се има случено да сонувам некој екстра кошмар и зорле се напињам да се разбудам пошто нели свесен си дека е сон, ама тешко иде будењето