Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
Ех, тука е понеизвесно. Може ќе има уште една тура гласање, ако и се видат малку гласа на Олимпија :ROFLMAO:

пс. Добро е што не се гласа за некој Кончита. :вонзем:
Ако и дојдат братучедите од Пустец пак ќе има гласање.

Не ми ги покажуваше тогаш сликите на коцка и бебуш. Али постот беше на шала. :)

Сега гледам ги покажува сите :D
Па нормално дека нема да ти ги покажува, случајно прееска ни снема струја на митинг! :ban:
Аххх што не ми работи добро штабот, иначе мамата, прва ќе бев :P
Немој така Коце, работиме со полна пареа, се трудиме, али јеби га, тешки саботажи ни се дешаваат, прееска конвојот од источна Македонија случајно имаше 7 часовно наплаќање патарина на влезот во Куманово.

:oeoeoe:

Па нормално дека нема да ти ги покажува, случајно прееска ни снема струја на митинг! :ban:

Немој така Коце, работиме со полна пареа, се трудиме, али јеби га, тешки саботажи ни се дешаваат, прееска конвојот од источна Македонија случајно имаше 7 часовно наплаќање патарина на влезот во Куманово.

:oeoeoe:
коце? КОЦЕ??? уфффффф!!!! На лошо ме потсеќа ова

гласајте за коцка! мисс кајгана! фото натпревари!

коце? КОЦЕ??? уфффффф!!!! На лошо ме потсеќа ова

гласајте за коцка! мисс кајгана! фото натпревари!
Не разбираш политика, ова е класична тактика збунити противника, пошто Коце е вмровско име, малце да ги збуниме неписмените.:cujte:

Знам еднаш коа имаше избори овие од вмро фрлаа и лепеа плакати СДММ. :oeoeoe::oftopik:

Смешните обиди на @Олимпија и нејзиниот тим за манипулирање на изборните резултати нема да успее, повторувам дека НЕМА ДА УСПЕЕ, ние како чесни и поштени граѓани нема да поткленеме и нема да ги затвориме очите пред неправдата, туку чесно ќе се бориме за правдата надвор од институциите.

И ќе се жалиме во Страсбург.

И сакам да најавам дека имаме 2-3 бомби кои ако пукнат погоре споменатите сами на себе ќе си дадат опомени и ќе се банираат.

Ви благодариме.
ПНП. (партија на поштените)

:icon_mrgr:

Се штампаат :D
Само гледај да ја ставиш сликата од прва страница на штампата бакнеж што убива а и погледот делува така убедувачки :)[DOUBLEPOST=1418947973][/DOUBLEPOST]Кајгана треба да е репер на целиот свет како се организираат избори и како треба да се агитира.И за мис Мкд да си ја откупи лиценцата веднаш.

бидна шо бидна другиот пат понудете поубај девојки за гласање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom