Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знаете слободна викендица некаде како Берово , Маврово?
Највеќе ти се исплати Банско, моја другарка беше пред две недели (не знам дали важат истите цени, со оглед дека фаќа сезона веќе) за 20 евра all inclusive, со шведски маси, меса, пијалоци, ужини, сауни, базени ... Во Берово и Маврово 6-700 денари ти е спиење минимум со јадење и пијалоци исто ќе те фати а овде во хотел со 4-5 sвезди ти е толку. На booking можеш да резервираш

Ме интересира од каде може да се дојде до минимални количества на платината -нешто што ни е на дофат,што не го користиме и полека да црпиме ..некоа идеја ?

Ме интересира од каде може да се дојде до минимални количества на платината -нешто што ни е на дофат,што не го користиме и полека да црпиме ..некоа идеја ?

Катализаторот кај сите моторни возила.

Знае некоj каде може да се наjде маркер за стакло или oil-based marker!?

Епа вака... сакам да прашам нешто што може ќе ви изгледа смешно али сепак ми треба помош....

Имам ПЛАНИКА чизми кој се стварно супер али ѓонот ми е оштетен и сакам да го сменам али никаде неможам да најдам
кондураџија што има асален (оргинал) ѓон! Па доколку некој знае да ми помогне и да ме упати кај да одам би ви бил благодарен :D ???????

Од кај да си земам зимска капа? Ама квалитетна, фенси, скапа...

Епа вака... сакам да прашам нешто што може ќе ви изгледа смешно али сепак ми треба помош....

Имам ПЛАНИКА чизми кој се стварно супер али ѓонот ми е оштетен и сакам да го сменам али никаде неможам да најдам
кондураџија што има асален (оргинал) ѓон! Па доколку некој знае да ми помогне и да ме упати кај да одам би ви бил благодарен :D ???????

пробај да го исконтактираш @Vespertine

али никаде неможам да најдам
За еден од најдобрите кондураџии се смета Туфо во Ѓорче. Се наоѓа карши црквата.
Дали има оригинален ѓон, не знам.

Добри машки чизми за до 3000? Добри во смисла на држење топло и не пропуштање на снег?
,,pogledni vo prodavnicata kaj salata boris trajkoski ,dolu vo suteren,imaat vodonepropustni chevli i chizmi,za pristojni ceni,,,

mi treba "greachi za race ",i toa od lakt do shaka ....ima greachi za noze na sekoj chekor ,od onie shto se od gluzd do koleno ,a mene mi treba od shaka do lakt ,i koga nosish neshto so kratki rakavi ,da mozesh da gi stavish grejachite ,i po potreba da gi izvadish ,mi treba vo crna boja ,moze neshto mikro fiber za da stoi ,ili nekoj materijal satenski ...odnapred vi blagodaram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom