Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ne ti treba bmw druze za da :sekcza: :D toa moze i vo ficho :) 1) muabetot ti e prv pa sedne se tie drugi sranja :) ako neznes muabet da napres nisto ne znes. ako sakat i najskapata kola imaja :D
@martin_92 Мaфo сaкa дa ти кaже зa пички не ти требa кoлa, ти требa јaзик и мaндингo :ROFLMAO:

Ne ti treba bmw druze za da :sekcza: :D toa moze i vo ficho :) 1) muabetot ti e prv pa sedne se tie drugi sranja :) ako neznes muabet da napres nisto ne znes. ako sakat i najskapata kola imaja :D
Ова :sekcza: не беше ставено како клецање туку онака го ставив,а за клецање можеш и на асфалт,не ти ни треба кола.Муабетот не беше за муабет правење туку кога ќе чуе дека немаш ништо на твое име аутоматски да ја фатиш за девојка рипа на 4.80 коеф.ама пошто е value bet се исплаќа да се кладиш на мене :ojeaa:

@martin_92 напрај се демек ненамерно отвараш Добивки темата на телефонот, и пробај да и го привлечеш вниманието накај телефонот. Кога ќе ги види првите 5-6 твои постови од 1 страна нема ни Фичо да ти бара а не BMW :D /jk

Ова :sekcza: не беше ставено како клецање туку онака го ставив,а за клецање можеш и на асфалт,не ти ни треба кола.Муабетот не беше за муабет правење туку кога ќе чуе дека немаш ништо на твое име аутоматски да ја фатиш за девојка рипа на 4.80 коеф.ама пошто е value bet се исплаќа да се кладиш на мене :ojeaa:
BMW oдмa јa руши квoтaтa.

:pos: Еј заозбилете се не чека работа, а вие сеир терате. Ам да влези модератор во темава? Што ќе речи...отвара врата гледа ко мапет шоу сме, затвара со трескање и се крсти три пати :D

:pos: Еј заозбилете се не чека работа, а вие сеир терате. Ам да влези модератор во темава? Што ќе речи...отвара врата гледа ко мапет шоу сме, затвара со трескање и се крсти три пати :D
toj vo nas treba da se krsti :D ako ne sme nie nema ni toj da e moderator na ova tema hahaahaha

Ојдов со пари во мене вкладилница,ги стегнав на Кајзери дека ќе падни гол на полувреме, и ми го спопикаа,па очајнички Мајнц ја изиграв со 100 денари колку да ја пратам:facepalm:..страв ми е да одам да се вадам да не изгорам,затоа ќе си почекам за утре да ги изиграм леванте и сосиедат, а за Јувентус четврток му влегваме ALL-IN

Ќе се заозбилиме вечер кога ќе летаат мајки шајки сеа терај си на мајтап :ROFLMAO:

@martin_92 Мaфo сaкa дa ти кaже зa пички не ти требa кoлa, ти требa јaзик и мaндингo :ROFLMAO:
А бе смееме да си кажуваме вицови у темава ?

Ме потсети ова со мандингово..

Мујо иде на сексолог да се пожали дека Фата не доживува оргазми за време на сексот. И докторов вика "Внесете малце егзотика да не биде се едно исто..."

И зел Мујо пуштил ЦД со Латино (на Митевски ваљда), нешто овошја од страна, затемнил, зел некој црнец да ги лади..онака исто како да се на некое егзотично место.
Ама џабе кога Фата пак по старо си тера, не заинтересирана до крај..
И у еден момент Мујо нанервиран му вика на црнецов што ги мавта да се заменат малце.
И се замениле, Мујо мавтал а црнецов работел.

Фата се утепуе од оргазми.. завшрува црнецов работа и Мујо цел нанервиран му се дере на црнецов "А БЕ ГЛУП ГЛЕДАШ ЛИ КАКО СЕ ЛАДИ А ?"

Rado bi nasmeani, chim sum uplatil tiket nad 150 denari znam deka ne ispagja ushte odma. Hahahaha.

sega uste pojako e sho me mrzi da odam da gi uplatam , a na 1,2 min mi e od doma. a 100% granicite ke se hendikepot namalen a granicata krenata na francija i ke ostanam so .!. ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom