Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде уште Интер 2 и 3+ за 8200.
Како ќе искочи 3+ кога менталниот Манчини све да му ебам вади офанзивни играчи а наместо нив става одбрамбени за да се брани против екипа со црвен картон.

Инaку oсвен Стaврo(oн јaвнo си кaжa живее oд спoртскa) имa некoј друг тукa нa фoрумoв штo е вo дoбaр или билo кaкoв плус oд клaдилницa?
Јa еве зa мене дa си кaжaм вo минус сум нaд 1000 еврa, ствaрнo незнaм тoчнa брoјкa aмa нaд 1000кa е сo гaрaнцијa(игрaм aктивнo 5-6 гoдини).

Да е жив и здрав тате што ми помогна да земам 15к чиста пара убаво викаат слушајте ги постарите утакмиците
Евертон 1-1&4+
Лакоруња 1-1
Троја т1
Црвена звезда +145,5
Интер 2-2 ова се за 150 денари уплата

Trgna ponedelnicki :D 1200 cisti dovolno za danas, ebate vikend ebate od sea ke rabotam samo od pon-petok vikendi sloboden xD

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Инaку oсвен Стaврo(oн јaвнo си кaжa живее oд спoртскa) имa некoј друг тукa нa фoрумoв штo е вo дoбaр или билo кaкoв плус oд клaдилницa?
Јa еве зa мене дa си кaжaм вo минус сум нaд 1000 еврa, ствaрнo незнaм тoчнa брoјкa aмa нaд 1000кa е сo гaрaнцијa(игрaм aктивнo 5-6 гoдини).
Nemoj da vodis racun,rak ima da dobies.brat mi vodese do pred nekoe vreme,i takov minus za tolkav period,stetno e za coveckiot organizam.ja apsolutno nikad ne sum vodel,igram veke najmalku 15/16god,a imam 25,mozda ne e za veruvanje,ali jbg.opkruzen so stravstveni kockari,ovaa e pickin dim,a u minus sum najmalku stan i edna golf 7mica.ne se kaam za izgubenite pari otkolku za zdravjeto i problemite,do pred 3 god,eden period od najmalku 3/4 god igrav na sumi 10/15000den singl,i toa konecen tip i poluvreme kraj edna ista utakmica,se oparase covek,ali me fati susa,i veke samo sekavanja.sega si igram uplata max 2/3000 den,i toa retko koga.pomalce gubenje na sredstva,i podobro otcukuvanje na srceto.
Kolku i da nesakam da priznam deka ne sum navlecen na ova,badijala,bez da pustam tiket dnevno,ne se cuvstvuvam udobno,mozda i vie imate vakvo cuvstvo.

Trgna ponedelnicki :D 1200 cisti dovolno za danas, ebate vikend ebate od sea ke rabotam samo od pon-petok vikendi sloboden xD
За играње се оние денови како понеделник и четврток, во кои има 5 утакмици од 20:30 и ти идеш уплаќаш од 20:25 како мене и ќе фатиш, а во сабота и недела има 1000 утакмици ние неможеме да најдеме 5 да ги фатиме

За играње се оние денови како понеделник и четврток, во кои има 5 утакмици од 20:30 и ти идеш уплаќаш од 20:25 како мене и ќе фатиш, а во сабота и недела има 1000 утакмици ние неможеме да најдеме 5 да ги фатиме
tocno :) 2 kosarcina( -+,h1,h2) edno fudbalce 200 uplata meraci :). pak sum vo minus 300 denari od vikendot ali nova nedelja nova srekja

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Дaј бе пoфaлете се не се срaмете, кoј кoлку е вo плус/минус. Јa мислaм aкo сите бидaт реaлни ќе дoбиеме еднa убaвa сликa кoлку е вo плус еднa клaдилницa вo мк :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom