Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој ја ебе таа,ми треба гол на Киево и Депортиво вака да остане за да фатам а може и Брадфорд да даде гол и КпрКајги дај му ја КПР на Мартин 92 ГГ !![]()
Кој ја ебе таа,ми треба гол на Киево и Депортиво вака да остане за да фатам а може и Брадфорд да даде гол и Кпр![]()
На колку коефициент ја фати?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Со оглед на тоа дека се италјанци и дека таму се е можно, добар коефициент е ж, бар ќе се дуплираш2.30 така е нешто, многу мал беше
Ајде уште Интер 2 и 3+ за 8200.
Не бе црвен 9000 ќе ми земете да ви ебам се у пичка![]()
Истово со уште Депортиво 1, добро е ајдеее.Евертон 1 и 3+, Интер 2, Троја 1... Добра вечер во борбата против kladionica.![]()
За утре очекувам Ѕвезда h2. 17.5 се премногу за пред битна утакмица во последно коло со Лаборал дома, ако победат имаат подобар распоред за топ16.. Очекувам дека ќе ги одмара побитните играчи, иако и другите може да ги здрват утепаниве Игокеа, ама не верувам дека повеќе од 15 ќе биде.
Истото важи и за Алба Берлин h1, 14.5 ми се исто многу посебно во гости, пред последно коло..
Даде гол и Кпр леле Киево ќе ме заебе за 30.000![]()
Добро е добро почна неделата.По катастрофалниот ебан викенд, денес изиграв најпедерски тикет.
Евертон 1
Емполи 1Х
Киево Х2
Елче 1Х