Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги ај кажете ми потписи се зeмаат на самите предавања од 11-17 дек. или има истакнато списоци кој професор у колку саат и кога..? едни едно зборат други друго...

Колеги ај кажете ми потписи се зeмаат на самите предавања од 11-17 дек. или има истакнато списоци кој професор у колку саат и кога..? едни едно зборат други друго...
Обично се земаат у термините на самите предавања, тоа иде со договор со професорот. Нема посебни списоци за кој професор кога дава потписи.

Менаџмент кога е втор колоквиум? Дека на страната ова го пишува
Основи на менаџмент 360 + фоно и п4

Менаџмент кога е втор колоквиум? Дека на страната ова го пишува
Основи на менаџмент 360 + фоно и п4
19.12 .. си пишува датум на страната.. тоа се просториите кај што ќе се полага.

Osnovi na smetkovodstvo vtor kolok kakov e? Ist ko prviot, prasanja so tocno/netocno, prasanja na zaokruzuvanje i zadaci na zaokruzuvanje ili??

Бројот од електронската пријава мора да се запише на хартиената? Ќе прават проблем ако го немам на пријавата? Ги тргнале од iknow, а јас не ги запишав.

Бројот од електронската пријава мора да се запише на хартиената? Ќе прават проблем ако го немам на пријавата? Ги тргнале од iknow, а јас не ги запишав.
Нема врска, не ти ни требаат да ги запишуваш.

ФПИ за втор колоквиум има ли некои страни што не треба да се учат? :P[DOUBLEPOST=1418410686][/DOUBLEPOST]
ФПИ за втор колоквиум има ли некои страни што не треба да се учат? :P
Aман бе никој ли не знае, од утре треба да почнам да учам. :(

Последно уредено:
Дечки за презапишани предмети како иде за потписи? Дали треба и дали прават проблем за потпис ако не си идел на предавање а предметот ти е презапишан ? :vrtioci:

Дечки за презапишани предмети како иде за потписи? Дали треба и дали прават проблем за потпис ако не си идел на предавање а предметот ти е презапишан ? :vrtioci:

Зависи од професорот. Има некои кај кои ако претходната година си земал потпис дава без проблем, ама некои не даваат и треба да си платиш.

Да не има некој од лани да ми прати прашања од втор колоквиум Менаџмент на информациони системи o_O

Економија на инвестиции кажа професорот кога потписи ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom