Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
10477878_1542775749335944_7809006767089984236_n.jpg

Го видов сега на фб, така не ми стои како на фотошоп праен али шознам.
плаќања након пролазка? Така ? И мене истово ливче ми го пратија, а претходно исто вакво ми пратија на Аз Алкмар во гости кога играше не знам со кој беше сега пред 3-4 кола, ми рекоа 2 во х ама испадна 2 во 2, 0-2 тепаше Аз.... Така да немој на голема сума да ја играш, стави си на 100ка и свиркај, ако не испадне јебига, ако испадне немој да им плаќаш, не биди луд...[DOUBLEPOST=1418499398][/DOUBLEPOST]мене уште едно ми пратија, мерсин-ешкишехирспр 1 во х ...

плаќања након пролазка? Така ? И мене истово ливче ми го пратија, а претходно исто вакво ми пратија на Аз Алкмар во гости кога играше не знам со кој беше сега пред 3-4 кола, ми рекоа 2 во х ама испадна 2 во 2, 0-2 тепаше Аз.... Така да немој на голема сума да ја играш, стави си на 100ка и свиркај, ако не испадне јебига, ако испадне немој да им плаќаш, не биди луд...[DOUBLEPOST=1418499398][/DOUBLEPOST]мене уште едно ми пратија, мерсин-ешкишехирспр 1 во х ...
да така нешто беше страната, какво плаќање на идиот да не ти личам :D како што реков погоре ќе ставам 50 денари или 100 максимум.

Не знам што гледате па не видовте дека е праено ливчево .. обрнете внимание кај комбинација износот 15. 000 нулите се една до друга пишани без место .. плус едната е малце ко закривена Исто се познава и кај типот 1-х се гледа дека е бришено може да приметите ако се загледате добро. Ги знам овие работи и јас праев порано вакви глупости продавав дојави на странци .. им дадов на 5 души им зедов по 50 евра .[DOUBLEPOST=1418501024][/DOUBLEPOST]Круз Азул ги имам 1 ама изгледа вака ќе замрзне врне истура упм не се игра фудбал .

Ајде бе Рекреативо еден гол да му ебам мајката

не ви реков одма бе :oleee:

Да ви ебам унгарките да ви ебам гол не можат да дает во второво полувреме .. уште нив и круз азул ги чекам .

Да ви ебам унгарките да ви ебам гол не можат да дает во второво полувреме .. уште нив и круз азул ги чекам .
Круз и јас чекам ама поплавен терен кој знае дали и гол ке има

Калтерн хокеј 6+ за 2000
Селта корнери 5+ за 2500
Ломел 1или3+,Лацио 1или3+,Камбур ГГ3+ за 4700

барем 2 тикета да испаднат колку да не бидам во голем -

Вчера со еден другар се сетивме на една песна која ја опишува нашата целовкупна заедничка мака што ја имаме сите тука...

Денови ли се – денови
кладилничарски маки големи!
Стани си утре порано
Дојди си вечер подоцна,
наутро радост понеси(Кинезите)
навечер тага донеси(НБА)
ај, пусти да е, пуст да би
останал живот кладиничарски!
Роди се човек малер биди
роди се човек борчлија умри,
скотски цел живот работи
за други, туѓи типови
За туѓи бели добивки
копај си црни гробови!
За себе само р’гај си
за себе типови тргај си –
нижи си ливчиња денови
нижи си пари ковани,
нижи си синџир железен
околу вратот навезен.

:pos::pos::pos::pos:..умрев од смеење :D

Круз и јас чекам ама поплавен терен кој знае дали и гол ке има
Остај круз овие идиоткиве ме изнервираја .. мамицата да им ја ебам не можат гол да дадат[DOUBLEPOST=1418504007][/DOUBLEPOST]Ебати денот да ти ебам ... палермо ми ја дава 93 за да искинам нерви на жеништава глупи и овие идиотиве круз азул примаат гол по земја а на теренон едвај топкана ја водат ..[DOUBLEPOST=1418505200][/DOUBLEPOST]Гледајте што се дешава на Круз азул - Сиднеј .. циркузи со водава не можат ни да претрчаат ни да центрираат ништо ..

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom