- Член од
- 8 септември 2011
- Мислења
- 3.675
- Поени од реакции
- 2.622
Исто и јас планирам 50 да му ставам, не ми се даваат повеќе за такви глупости.50ce pojke ni dinar kolku da ne mi bide krivo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто и јас планирам 50 да му ставам, не ми се даваат повеќе за такви глупости.50ce pojke ni dinar kolku da ne mi bide krivo![]()
плаќања након пролазка? Така ? И мене истово ливче ми го пратија, а претходно исто вакво ми пратија на Аз Алкмар во гости кога играше не знам со кој беше сега пред 3-4 кола, ми рекоа 2 во х ама испадна 2 во 2, 0-2 тепаше Аз.... Така да немој на голема сума да ја играш, стави си на 100ка и свиркај, ако не испадне јебига, ако испадне немој да им плаќаш, не биди луд...[DOUBLEPOST=1418499398][/DOUBLEPOST]мене уште едно ми пратија, мерсин-ешкишехирспр 1 во х ...![]()
Го видов сега на фб, така не ми стои како на фотошоп праен али шознам.
да така нешто беше страната, какво плаќање на идиот да не ти личамплаќања након пролазка? Така ? И мене истово ливче ми го пратија, а претходно исто вакво ми пратија на Аз Алкмар во гости кога играше не знам со кој беше сега пред 3-4 кола, ми рекоа 2 во х ама испадна 2 во 2, 0-2 тепаше Аз.... Така да немој на голема сума да ја играш, стави си на 100ка и свиркај, ако не испадне јебига, ако испадне немој да им плаќаш, не биди луд...[DOUBLEPOST=1418499398][/DOUBLEPOST]мене уште едно ми пратија, мерсин-ешкишехирспр 1 во х ...
Реимс ве молам постигнете гол
Круз и јас чекам ама поплавен терен кој знае дали и гол ке имаДа ви ебам унгарките да ви ебам гол не можат да дает во второво полувреме .. уште нив и круз азул ги чекам .
Остај круз овие идиоткиве ме изнервираја .. мамицата да им ја ебам не можат гол да дадат[DOUBLEPOST=1418504007][/DOUBLEPOST]Ебати денот да ти ебам ... палермо ми ја дава 93 за да искинам нерви на жеништава глупи и овие идиотиве круз азул примаат гол по земја а на теренон едвај топкана ја водат ..[DOUBLEPOST=1418505200][/DOUBLEPOST]Гледајте што се дешава на Круз азул - Сиднеј .. циркузи со водава не можат ни да претрчаат ни да центрираат ништо ..Круз и јас чекам ама поплавен терен кој знае дали и гол ке има