Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ako mislis na topilogiite i ap25 zastitite ke go napravis slednoto. Ke napravis image fajl od igrata sto ti e za lt 2.0 ke simnes abgx 360 i ke stavis vo nego level 3 autofix toj sam ke ti go pacuva imigot so najnovi topologii. Posle toa snimaj ja igrata. Malce me bunis so lt 2.0 i ixtreme 1.91 toa se dva razlicni firmwera neznam dali ti go razbrav prasanjeto megotoa mislam deka toa e.
Вака друже...Мојот иксбокс е чипуван на LT3.0 е сеа постари игри не ми ги пушта зошто не биле LT3.0.Е сеа дали со тоа abgx360 ќе ми ги пушта :)

Na sto treba da vnimavam ako igram igri online na cipuvan xbox, za da ne dobijam ban?

Na sto treba da vnimavam ako igram igri online na cipuvan xbox, za da ne dobijam ban?
Јас играм онлајн еве скоро 4 месеци и не ме банирале,но мислам дека ако го имаш нај новиот фирмвер LT3.0
неможат да те банираат но не сум сигурен.Ако сакаш да играш без гајле прашај од таму каде што ги земаш игрите дали се Stealth-увани.Ако ги режеш сам со abgx360 се стелтуваат.[DOUBLEPOST=1418077209][/DOUBLEPOST]Здраво :).Дали некој може да ми помогне во врска со Xbox360 Pro.Сакам да дознаам дали иксбоксот ми е со Jasper плоча доколку е можно тоа да се види.Фала однапред... :)

Последно уредено:
Fala Bojan, a inace seuste ne mi e cipuvan xbox-ot, i da prasam od prilika kolku kje kosta toj firmware LT3.0?

Јас играм онлајн еве скоро 4 месеци и не ме банирале,но мислам дека ако го имаш нај новиот фирмвер LT3.0
неможат да те банираат но не сум сигурен.Ако сакаш да играш без гајле прашај од таму каде што ги земаш игрите дали се Stealth-увани.Ако ги режеш сам со abgx360 се стелтуваат.[DOUBLEPOST=1418077209][/DOUBLEPOST]Здраво :).Дали некој може да ми помогне во врска со Xbox360 Pro.Сакам да дознаам дали иксбоксот ми е со Jasper плоча доколку е можно тоа да се види.Фала однапред... :)
Vidi go priklucokot ba adapterot za struja i posle pobaraj na internet xbox 360 adapteri sekoja serija ima razlicen priklucok po toa ke vidis dalie falcon jasper xenon ili opus a mozes i po godina na proizvodstvo posle 2009 jasper posle 2007 falcon pred toa ovie drugive skapanici sto isporikaa site do eden

Fala Bojan, a inace seuste ne mi e cipuvan xbox-ot, i da prasam od prilika kolku kje kosta toj firmware LT3.0?
Ako ne ti e cipuvan togas nemozat da te baniraat,a za cipuvanje prasaj vo IDC jas tamu go cipuvav mojot so LT3.0.Mislam deka cipuvaat i vo PSX Gameshop vo Bunjakovec(barem taka mislam deka se vika prodavnicata) :)

Здраво..Јасс пак да си прашам нешто :).Значи глеам на АренаБГ Фифа15 таму е 7.86GB.Е сега намерно јас ги барам овие што се помали од 8.14ГБ зошто треба да направам ОверБурн на цд-то зошто не му е толкава големината.Но мојот цд-ром не подржува овербурн на цд(Пробувам преку Мaxpayload Tool).Играва сакам да ја спуштам но гледам дека треба да се распакува.Ок тоа не е никаков проблем но после распакување да не биде фајлот 8.14ГБ па да се зафркнам.Фала однапред :)

Здраво..Јасс пак да си прашам нешто :).Значи глеам на АренаБГ Фифа15 таму е 7.86GB.Е сега намерно јас ги барам овие што се помали од 8.14ГБ зошто треба да направам ОверБурн на цд-то зошто не му е толкава големината.Но мојот цд-ром не подржува овербурн на цд(Пробувам преку Мaxpayload Tool).Играва сакам да ја спуштам но гледам дека треба да се распакува.Ок тоа не е никаков проблем но после распакување да не биде фајлот 8.14ГБ па да се зафркнам.Фала однапред :)
Takva nema da najdes zosto ne postoi. Toa sto go baras ne e vozmozno.fifa e xgd3 i mora da e tolkava bez razlika nar rarot kolkav e pred da go raspakuvas

Епа вака.TBRED има ли некоја програма освен таа Maxpayload Tool да можам да направам овербурн на цедето зошто таа не ми го поддржува цд-ромот.Помагај зошто уште малце ако ме понервира цд-ромот ќе го искршам :)

Колку кошта едно xbox360,на рамниште да е со сони 4ка она основната верзија од 20 и нешто илјади ? зборам за јачината бидејќи ич не се разбирам,само знам дека има разлика во цена од тоа која јачина ќе е...и колку кошта една игра оргинал за xbox пример фифа 15,колку чипување и по колку се движат на старо и џоистик колку пари е да купиш ?

Колку кошта едно xbox360,на рамниште да е со сони 4ка она основната верзија од 20 и нешто илјади ? зборам за јачината бидејќи ич не се разбирам,само знам дека има разлика во цена од тоа која јачина ќе е...и колку кошта една игра оргинал за xbox пример фифа 15,колку чипување и по колку се движат на старо и џоистик колку пари е да купиш ?
Чекај,чекај...ти мислиш на Xbox One?Тој е најновиот модел како сони 4ка.Значи ако мислиш на Xbox One тој неможе да се чипува а оригинални игри незнам колку се.Ако мислиш на Xbox360 тој што е како Playstation3(Sony3) тој може да се чипува(да играш пиратски игри).За повеќе информации за Xbox360 јави се кај Драган(ИДЦ) http://www.idc.com.mk/ имаш на страницава телефон за контакт.

И што е подобро ? другар има х360 и вика дека боље е тоа неголи сонито...може да се мери хбох360 со сони 4ка или боље е 4ката? гледам тој најнов хбох е 26 илјади на странава..

И што е подобро ? другар има х360 и вика дека боље е тоа неголи сонито...може да се мери хбох360 со сони 4ка или боље е 4ката? гледам тој најнов хбох е 26 илјади на странава..
ц... угх, Сони е Сони, Џбоџ е Џбоџ, ако ептен дотолку немоеш да одлучиш, гледај ексклузивс за која конзола поише ги сакаш, па избери.
и зошто прашуваш сони4 vs џбоџ360? ќе разберев за џбоџ one, ама ова не гледам зошто бараш споредба..
како и да е, gl hf шо и да избереш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom