Најубав форумџија за 2014

Статус
Затворена за нови мислења.
Kaj Mile ili kaj Dragi?
поима немам ни кој е Миле нити Драги. Али тамо имам убави спомени и стално кога идам до скопје седам тамо или во custom pub. Зависи каков тип на девојка мотам тој ден. :)

поима немам ни кој е Миле нити Драги. Али тамо имам убави спомени и стално кога идам до скопје седам тамо или во custom pub. Зависи каков тип на девојка мотам тој ден. :)

Znachi, nema losh momak sto iskacha u bravo, eto zatoa ja zatvori temata, ti @Agda Beata, ako si does letoska i ja ke si dojdam i ke te nosam, pa poslem odi rechi nesho.

@Vespertine ако објавам твоја слика од Кораб без маица, ќе го урнам форумов

што беља направи, после тебе само Анчо собра храброст да пушти слика

@Vespertine ако објавам твоја слика од Кораб без маица, ќе го урнам форумов

што беља направи, после тебе само Анчо собра храброст да пушти слика
И мене не ми се пушташе слика без мајца и панталони, ке настанеше хаос во мојот љубовно-сексуален живот.

Ствар укуса. Мене на пример ти многу повеќе ми се свиѓаш. До карактерот ќе да е.

Ми даваш надеж а :icon_lol:
Фала Агда, сега ме усрами :sramezliv:

П.С. Овој па Васпаринте се испозанесе ни лајк ни бутур :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1418343384][/DOUBLEPOST]Предлог книга за Анчо
10858642_762239087164411_7095860979457832421_n.jpg

И мене не ми се пушташе слика без мајца и панталони, ке настанеше хаос во мојот љубовно-сексуален живот.
Не претерувај сега, скромноста е доблест.:neetaka:

@Acid, дај да ве гласаме? Има доволно пријавени. :D
Е ајде де, мрднете газето, соберете ги фотките и отворете анкета - секој може да отвори нова тема за гласање :)

А може јас да пуштам една со гол папок, па потоа гласање
@Acid, дај да ве гласаме? Има доволно пријавени. :D
-----------------------
Ми даваш надеж а :icon_lol:
Фала Агда, сега ме усрами :sramezliv:

П.С. Овој па Васпаринте се испозанесе ни лајк ни бутур :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1418343384][/DOUBLEPOST]Предлог книга за Анчо
Прегледај го приврзокот 109236
Picture 1917.jpg не ми треба мене книги за читање,си имам плоча-Дупла ЛП
(од најголемиот скитник и Е... на времето во светот, од него има што да се научи)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom