Види, и не е баш толку нормално. Зависи од ситуацијата. Во еден случај може да е клиничка посесивност, во друг да си зборите кежуал за минатото со цел да станете поинтимни познавајќи се повеќе. Ама да базираш дали ќе си со некој/а поради x бројка партнери позади е знак на запоставен ум.
Ќе размислиле дали ќе ја ебеле ако И ВЛЕГЛЕ 20 ВО РУПА.
Кој воопшто пишува уште така?
Мене да ме праша некоја колку сум имал пред да преминеме на некое следно ниво ќе и кажам да си бара дечко во манастир. Со фимоза.
И Колозов почина, а некои уште живеат во тоа време. Баш поради таквите социолошки стеги и притисоци, луѓето ги прифаќаат тие заостанати вредности и живеат во комплетна ископлексираност. Уште бараат девојка за женење која имала само еден дечко кој ја скинал дури у прва факултет. Сите други кои ја прифатиле својата сексуалност и уживаат во животот се курви. Поготово после тоа кога "баш" на нив нема да им дадат. Тогаш се курвишта.
Порано барем на форумот немаше сељаци.
Реално ако гледаме, од 100 души, дали 10 не се замараат со колку била, дури мислам дека и тоа 10 ми е оптимистичка бројка.
Овој 18 годишниот што го пиша тоа - 20 во дупка, а и таквите ко него мислам дека нема потреба да ги цитирам и да се замарам да им објаснувам нешто што они поинаку си го сфаќаат. За нив секоја е курва, во одреден момент, а може и невина да е девојката. Нема поента да трошам време и тастатура на нив.
Она што сакав да го кажам е тоа дека не треба девојките да се замараат за тоа. Ко да се под притисок некоја таква будала што ќе каже. Едноставно, ако ти се кажува бројката, кажи си ја, ако не сакаш, не мораш. Тоа дали ќе те праша, више реков, има повеќе од 90% некогаш да се постави тоа прашање. Како ќе реагира типот или девојката е друга работа, која покажува колку некој вреди да имаш нешто повеќе или да го баталиш моментално.