Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

B4HDTHcCcAADedk.jpg

Да не знае некој каква е здравствената состојба на ѓундоган?колку што видов одлично игра вечерва.И Хумелс исто така игра јако.

Гундоган имаше некоја хронична повреда на грбот, некој нерв или слично и дури предвидуваа дека ќе ја заврши кариерата. Ризичен ми е мене, да не биде Харгривс втори дел. До повредата играше маестрално, најголема желба ми беше покрај сакатиот среден ред што го имавме, сеа не сум го гледал од кога се опорави. Јас не би се залетувал по него сепак.[DOUBLEPOST=1417823218][/DOUBLEPOST]
Јас па од друг извор прочитав дека верувал во своите момци и му се кењало кога слушнал или прочитал преку медиуми дека управата му дала одврзано кесе од 100 милиони. Реално и многу се, затоа што ни се потребни само двајца играчи за надополнување и поширок состав, а тоа се десен бек ( околу 20-25 милиони) и еден играч во средина (40-45 милиони).

Не верувам дека ќе се засфрлаат многу пари во јануари, евентуално 1-2 играчи. А дека во составот ни фалат само средина и бек се лажеш. Штопер за во прв тим ни фали задолжително, замена бек, еден во средина и две крила.
Оваа за да имаме комплетен состав кој може да се натпреварува со најсилните екипи.
Но оваа претежно на лето ќе се пазари ваљда. Со играчи на овие позиции ќе имаме среден тим за сите фронта за следната сезона.

Последно уредено:
Ke игра Ванјама против нас. Некој викаше дека имал 5 жути.

Последно уредено:
До кај е договоров со Давид?

а) нема преговори
б) не сака Давид нов договор
в) во преговори
г) Вуди заборавил

:icon_lol: (не е за смеење работава)

а) нема преговори
в) во преговори
г) Вуди заборавил

Одговорот е под в)

а) нема преговори
в) во преговори
г) Вуди заборавил

Пишуваше подоле во статијата од Огден, тој и Керик ќе добијат нови договори, Перси, Смолинг, Џонс, остали треба да се докажат наредна година.

Па па па, умилкување на Де Геа :) :) :)

Не дека Фелаини не ја заслужи

Одлична разврска на колово за нас. Челзи го потопија, Арсенал еве го крка моментално, уште Сити да киксне после и ајде во понеделник со сите сили да се победи и да се вклучиме во трката масовно на цело село :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom