HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Рохо ака Владо Јаневски
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Клајн?![]()

Ова е тоа. Некој како Срна како што пишав за кога Рафаел ќе е повтеден, иако е склон на повреди не би го мењала ни за Колмани ни за Клајнови ни за Шиљовци.[DOUBLEPOST=1417736848][/DOUBLEPOST]With only David de Gea and Michael Carrick in line for new contracts, the necessity to clear the decks will see several players leave next summer.Стротман, Годин, едно квалитетно крило и еден десен бек за ротација. Тие 4 работи ни требаат и ќе имаме играчи и за 4-3-3 и за дијаманти и за трипетдва.
![]()
Nice ride: Di Maria and his partner Jorgelina head home in a Ferrari
Глеам сте ја ставиле сликата претходно, ама ќе да пропуштил некој нешто. И бидејќи ги дискутирате сликите од линкот, морав да го прокоментирам ова. Дејлифеил беа овие?
p.s. Тука ќе биде на место фразата, кое ЦРНО ферари?![]()
Ко мало дете, копал по рудници живеел во мизерија најголема, а сега вози вакво чудовиште. Браво алал нека му е! 

Тоа повеќе англичаните фураат, немора да значи сите европејци, барем јас така сум заприметил. Доста гледам возат R8 така да има од се по нешто, особено што овие ѕвездиве имаат по 3-4 секако, па ги менуваат. Али она од Ди Марија е ептен јако колку и да сум фан на Рејнџ Ровер.Ова јужно американциве и португалциве се некои ферариња, ламбурџини такви коли возат, Еуропејциве по класа луѓе ми се ко ќе ги видиш како искачаат од Астон Мартин, Бентли, Ролс Ројс...

Шо знам, европејциве по некако отмени ми се за разлика од јужно американциве...а на Анѓеле количето е гром, ма да кога би бирал јас Астон Мартин бр.1 ми еТоа повеќе англичаните фураат, немора да значи сите европејци, барем јас така сум заприметил. Доста гледам возат R8 така да има од се по нешто, особено што овие ѕвездиве имаат по 3-4 секако, па ги менуваат. Али она од Ди Марија е ептен јако колку и да сум фан на Рејнџ Ровер.![]()

Ех каде каде се поголема класа европјаните , она јужно америте и роналдо се палат по авентадори ко дете на лижавче.Генерално нашите фудбалери сите возат џипови (највеќе РРовери,Кајмани и сл) , а у гаража обавезно им се наоѓа по некое ферари. Руни наш ко најплатен има 2-3 бентлија , неколку џипови , Астон Мартин Вaнквиш, ,Ферари постаро... А ова јужноамерите да можат сите ке купат авентадори.Шо знам, европејциве по некако отмени ми се за разлика од јужно американциве...а на Анѓеле количето е гром, ма да кога би бирал јас Астон Мартин бр.1 ми е![]()