Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Стротман, Годин, едно квалитетно крило и еден десен бек за ротација. Тие 4 работи ни требаат и ќе имаме играчи и за 4-3-3 и за дијаманти и за трипетдва.

Kине детето у Саутемптон, плус еве го, станува стандарден репрезентативец за Англија.
Не би имал ништо против, многу надежен играч.
Ма да, и Колман не е лоша опција. :cool:

За Рафа ми е многу криво, го уништија повредите.

Клaјн, мoжеби. Кoлмaн сезoнaвa е еден oбичен прoсек.
Мoжеби Јaнмaaт, oти игрa сезoнaвa екстрa квaлитетнo.
Друг не знaм кoј би мoжел, мoжеби ДеШиљo.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Стротман, Годин, едно квалитетно крило и еден десен бек за ротација. Тие 4 работи ни требаат и ќе имаме играчи и за 4-3-3 и за дијаманти и за трипетдва.
Ова е тоа. Некој како Срна како што пишав за кога Рафаел ќе е повтеден, иако е склон на повреди не би го мењала ни за Колмани ни за Клајнови ни за Шиљовци.[DOUBLEPOST=1417736848][/DOUBLEPOST]With only David de Gea and Michael Carrick in line for new contracts, the necessity to clear the decks will see several players leave next summer.

Ајмо и овие нека потпишат и нека шутнат Андерсони, Чиковци, глупости.

23B8DCF500000578-2859978-image-a-39_1417688246719.jpg

Nice ride: Di Maria and his partner Jorgelina head home in a Ferrari :eek:

Глеам сте ја ставиле сликата претходно, ама ќе да пропуштил некој нешто. И бидејќи ги дискутирате сликите од линкот, морав да го прокоментирам ова. Дејлифеил беа овие?

p.s. Тука ќе биде на место фразата, кое ЦРНО ферари? :D

Да му е.ам к'сметот...:D Ко мало дете, копал по рудници живеел во мизерија најголема, а сега вози вакво чудовиште. Браво алал нека му е! :cuc:
За вакви играчи што искусиле во животот како е да си сиромашен ич не ми е мака што земаат толкава плати. Да дај господ уште поголема да си зема. :)

Ова јужно американциве и португалциве се некои ферариња, ламбурџини такви коли возат, Еуропејциве по класа луѓе ми се ко ќе ги видиш како искачаат од Астон Мартин, Бентли, Ролс Ројс...

Клајн е одличен. А и по стилот на игра сличен е со Рафа. Млад е и уште ќе напредува и со оглед повредите на Рафа ќе биде супер да се има ваков избор.
Со Клајн не поврзуваа и во времето на Ферги, кога Кристал Палас не исплеска во купот. Се спомнуваше како замена за истрошениот Евра, ваљда шпекулации беа само, не сум го видел да игра лев бек некогаш.

Ова јужно американциве и португалциве се некои ферариња, ламбурџини такви коли возат, Еуропејциве по класа луѓе ми се ко ќе ги видиш како искачаат од Астон Мартин, Бентли, Ролс Ројс...
Тоа повеќе англичаните фураат, немора да значи сите европејци, барем јас така сум заприметил. Доста гледам возат R8 така да има од се по нешто, особено што овие ѕвездиве имаат по 3-4 секако, па ги менуваат. Али она од Ди Марија е ептен јако колку и да сум фан на Рејнџ Ровер. :)

Тоа повеќе англичаните фураат, немора да значи сите европејци, барем јас така сум заприметил. Доста гледам возат R8 така да има од се по нешто, особено што овие ѕвездиве имаат по 3-4 секако, па ги менуваат. Али она од Ди Марија е ептен јако колку и да сум фан на Рејнџ Ровер. :)
Шо знам, европејциве по некако отмени ми се за разлика од јужно американциве...а на Анѓеле количето е гром, ма да кога би бирал јас Астон Мартин бр.1 ми е :D

Шо знам, европејциве по некако отмени ми се за разлика од јужно американциве...а на Анѓеле количето е гром, ма да кога би бирал јас Астон Мартин бр.1 ми е :D
Ех каде каде се поголема класа европјаните , она јужно америте и роналдо се палат по авентадори ко дете на лижавче.Генерално нашите фудбалери сите возат џипови (највеќе РРовери,Кајмани и сл) , а у гаража обавезно им се наоѓа по некое ферари. Руни наш ко најплатен има 2-3 бентлија , неколку џипови , Астон Мартин Вaнквиш, ,Ферари постаро... А ова јужноамерите да можат сите ке купат авентадори.

Рејнџ Ровер од увек била кола за господа. Имаат креирано ненормално јака слика дека е кола за отмени и богати луѓе.
Ерик Кантона кога го донесоа прв пат во Манчестер, го донесоа во пратња од 3 Рејнџ Ровери.

Али, за луѓе со вкус, со стил, Астон Мартин е правата ствар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom