иако многу сакав бритни да ја земи титулата оти хам покрај ало и сут ми е најантипатичен возач сепак честитки до него за заслужената титула
и на некој начи и ми е мило шо победи фабрички тим (честитки и до Мерцедес) а не некој си вештачки како до лани
толку ме разочара формулата оваа година со ПЕ т.е правосмукалките шо и Ферари да доминираше ќе ми беше пак неинтересно
до лани да ме извините на мокрење не одев без разлика шо доминираше петелот и сокчињата а оваа сезона кога имав потреби си ги вршев без проблем
дојде и тој ден Петелот да вози за Ферари,баш ми е мило
а копилето си замина конечно и му посакувам никогаш да не освој титула поготово не со британскиот тим
ќе остани запаметен како еден голем шампион кој не успеа да освој титула со Ферари
најмногу благодарение на него поради неговата себичност тимот да му прави болид кој само тој можи да го вози
и така ги уништи тимските колеги а можеше да има 2 титули
Ричардо еден од омилените покрај Шуми,Бјанки,Фетел,Маса,Рајко - ако освој титула со редбулшит ќе ми биди мило
толку кул,толку луд и секогаш насмеан нешто како Роси во Мото ГП
ќе бидам пресречен ако дојди и тој во Ферари за некоја год оти е многу брз и добар возач
Бјанки
штета,огромна штета за несреќата која го снајде
проклета јапонска стаза,проклета марусија
многу ми е криво и не можам да се помирам со тоа што му се случи поготово дека е дете на Ферари и е топ возач
возач кој требаше да вози за Ферари,да го уништуваше спортот со доминација и поради него ФИА да менува правила...
најбитно е и тој и Шуми да оздрават што побрзо само тешко да се врати во Ф1...
sme6ko
[DOUBLEPOST=1417287433][/DOUBLEPOST]прикачениот фајл е премногу голем па еве
линк со ГИФ