Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
ја имаш со добар квалитет во компјутер ? Можеш преку порака или како зип, на меил битно е да ја имаш :D
Ај пробај со линкот шо ти го пуштив, оти не знам зип како се праќа тука дај меил ако сакаш преку пп, ќе ти ја пуштам таму. :)

Бев на билиард пред некое време и имаше некоја песна од 70-80-90тите имаше кралски звук нешо ко за у Game of Thrones , само ми текнува 1 стих 'and I've been reaching out'
Ако некој ја знае , нека пише со денови ја барам.

Ајде некој нека ми каже како се вика песната денеска на Антенна5 ја слушнав, Француска е , девојка пее...ама не е Derniere Dance...мислам дека е Power Play но не сум сигурен... може и Power Play-от да ми го кажете ако не е истата... Фалаа

Ајде некој нека ми каже како се вика песната денеска на Антенна5 ја слушнав, Француска е , девојка пее...ама не е Derniere Dance...мислам дека е Power Play но не сум сигурен... може и Power Play-от да ми го кажете ако не е истата... Фалаа
Мислам дека Power-play на антена моментално е Meghan Trainor-Title, ама не сум сигурна.

Мислам дека Power-play на антена моментално е Meghan Trainor-Title, ама не сум сигурна.

Пауер плејот не е дефинитивно. Пауер плеј оваа недела е Never been in love од Cobra Starship и Icona Pop. Meghan Trainor - Title е број еден хит. :)

Ok...сепак фала...ако слушнам нешто повеќе од песната ќе пишам... и ако некој може се што ќе слушне француско на Антена нека сподели :)

Барам песна што ја слушнав денес на радио.. Песната е српска балада и го слушнав само крајот.. Одеше нешто ове тихе ночи реци волим те мм волим те.. така нешто беше барав до сега но безуспено.. тихо ја пееше песната многу убава балада беше..

Ај ако му текнува на некој нека каже, кој од нашиве ја крадел музиката од песнава. Цел ден се мислам, и никако да ми текни. :D

Ќе се смееш ама страшно некако9 ме потсеќа на најавната шпица од "Време е за бебе" хахаха...А има и некоја друга ваква точно...а никако да ми текне :/

Ќе се смееш ама страшно некако9 ме потсеќа на најавната шпица од "Време е за бебе" хахаха...А има и некоја друга ваква точно...а никако да ми текне :/
Ја најдоа, од Џони Штулиќ, преработката, насловена исто како и оригиналов :)

барам една песна долго време но никако неможам да ја најдам ... пуштат ја во мистик во штип при крајот околу 3-4 на hip-hop & rnb журка.. песната е или македонска или српска...
дел од песната мислам дека е вака
еј џејк оу баш је .... џејк оу
нешто у тај стил беше но доста често ја пуштат ... ако ја знае некој нека пише :)

секој ден со тебе за мене посебен...така нешто беше рефренот,сеа ја пуштија на антена?

Последно уредено:
Знае некој како се вика песнава што врти во рекламава за Кока Кола, нешто како Jupiter and Mars... :)

Знае некој како се вика песнава што врти во рекламава за Кока Кола, нешто како Jupiter and Mars... :)

На оваа ли мислиш?

Оригиналот е од Синатра. Оваа на рекламиве што ја чув е од Калиопи мислам, ама не знам за што реклама беше. Може и да грешам.

На оваа ли мислиш?

Оригиналот е од Синатра. Оваа на рекламиве што ја чув е од Калиопи мислам, ама не знам за што реклама беше. Може и да грешам.

Фала царе, таа е. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom